Advertorial

Čtyři nové superstar pro lepší pleť

Důkaz, že lokální, stejně jako minimalistická kosmetika fungují naprosto skvěle, už značka Envy Therapy a její řada Simpl Therapy předložila několikrát. Teď přichází s rozšířením druhého kroku péče o pleť. Seznamte se čtyřmi novými séry pro vyřešení nejčastějších problémů s pokožkou. Ano, jde to opravdu tak jednoduše.
Foto: Simpl Therapy
Nová pleťová séra Simpl Therapy
Skutečně funkční rutina péče o pleť nepotřebuje deset a víc produktů, vystačíte si se třemi. Odborníci se shodují, že stačí dobrý cleanser, dobře vybrané sérum dle aktuálního stavu pleti a hydratace spolu s UV ochranou na den. Opravdu to stačí? Ano, opravdu to stačí. Základy, stejně jako aktivní ingredience používané v kosmetice jsou prověřené časem a miliony lidí po celém světě. Když nechcete a neberete to jako svou vášeň nebo wellbeing rituál pro svou vlastní pohodu, nemusíte trávit před zrcadlem desítky minut ani dlouze přemýšlet, kdy a jak daný přípravek použít. Je to jednoduché jako napočítat do tří. 
Právě krok č. 2 se v Simpl Therapy nyní rozšiřuje o další čtyři séra plná aktivních ingrediencí pro specifické problémy.
Anti-Blemish Serum má příjemnou lehkou texturu a zaměřuje se na nedokonalosti pleti, které přes veškerou péči řadu lidí umí pěkně potrápit. Sérum eliminuje pupínky, zklidňuje podráždění, které je velmi často doprovází, a s pomocí prověřených aktivních látek řeší jak zarudnutí, tak hyperpigmentaci. V jednom kroku zároveň reguluje tvorbu nadměrného mazu. Nabušená receptura staví na účincích zinku, postbiotik, derivátu kyseliny azelaové, výtažku ze zeleného čaje a lékořice a skvěle funguje nejen na již vzniklé nedokonalosti, ale také jako výborná prevence. Při pravidelném používání v rámci večerní rutiny se postará, aby ložisek zánětů ubývalo a pokožka byla spokojená.
The Richest Serum vzniklo jako odpověď na prosby majitelů velmi citlivé a suché pokožky, ale také pleti, která prošla estetickým zákrokem. Svou texturou připomíná lehký hydratační krém (a klidně ho i tak můžete používat zejména pro mastnou pleť nebo v létě), hydratuje, vyživuje, zklidňuje zarudnutí, ulevuje od nepříjemných pocitů pnutí u dehydrované a vysušené pleti a celkově ji hýčká a opečovává mimořádně šetrnou kombinací niacinamidu, kyseliny mléčné, urey, glycerinu. Nechybí v něm ani mandlový olej a dnes tolik populární extrakt z pupečníku asijského. Dle potřeby jej nanášejte na vyčištěnou pokožku ráno a večer pod krém nebo samostatně, když máte mastnou pleť a nemůžete najít vhodný, šetrný hydratační produkt.
Retinal Serum vám sice zázraky neslíbí, ale všichni víme, jak je retinol od určitého věku nezbytný. Nové, lehoučké a rychle vstřebatelné sérum obsahuje jako hlavní aktivní látku retinaldehyd, jednu z z nejúčinnějších anti-agingových látek. Na kyselinu retinovou se proměňuje rychleji než retinol a pokožka jej lépe snáší, navíc je vhodnou alternativou i pro citlivou pleť. Nalákali jsme vás? Pak vězte, že tato novinka vedle podpory tvorby kolagenu zlepšuje elasticitu pleti, postará se o vzhled pórů, funguje jako prevence pupínků a následných tmavých skvrn, vyhlazuje a celkově zlepšuje kvalitu pleti. Toto sérum aplikujte každý večer, na den si dávejte UV ochranu s faktorem 30+ a pro zářivou budoucnost pokožky uděláte absolutní maximum. 
De-Pigment Serum, jak už jeho název napovídá, cíleně řeší veškeré barevné nesrovnalosti, které se na pleti objeví, ať už je důvodem UV záření, hormony, akné, věk, nebo třeba těhotenství. Kombinace kyseliny tranexamové a stabilní formy čistého vitaminu C spolu s niacinamidem, glycerinem a extraktem z lékořice se postará o to, aby tmavé skvrny a nechtěné „stíny" postupně zmizely a nezanechaly po sobě ani stopu, natož podrážděnou pleť. 
Stejně jako všechny produkty Simpl Therapy, i tato nová pleťová séra jsou 100% veganská a 100% inkluzivní. Protože vznikly a vyrábějí se na Slovensku, je samozřejmostí, že nebyly testované na zvířatech. 
Produkty Simpl Therapy prodávají kliniky Envy a parfumerie Douglas