Advertorial

Move out loud: Co se stane, když se spojí Hennessy a umělecké duo Les Twins

Když se spojí na první dojem možná neslučitelná jména, bývá z toho vždy ve finále o dost zvučnější spolupráce. A nejinak je to i v tomto případě. Nová limitovaná edice Hennessy Very Special 2021, která aktuálně přichází na trh, byla vytvořena ve spojení s Laurentem a Larrym Bourgeoisovými, francouzskými umělci a tanečníky známými jako „Les Twins“.  Představujeme vám Hennessy edici, jež propojuje dvě ikony, které skrze svou tvorbu oslavují francouzské dědictví a průkopnického ducha.
Foto: BB Media Consulting, s.r.o.
Možná se vám to na první zamyšlení nezdá, ale umění výroby Hennessy Very Special se velmi překvapivě překrývá se světem tance. Jak jsme na toto přišli? Stejně jako kouzlo výjimečného koňaku tkví v míchání mnoha jedinečných eaux-de-vie, i taneční freestyle potřebuje harmonické sjednocení jednotlivých pohybů, založené na dovednostech a instinktu. Obě tato umění vyžadují trpělivost, přesné pohyby, dokonalé načasování, nezměrnou energii – a špetku geniality. Výsledkem je Hennessy Very Special, nejprodávanější koňak na světě. Design limitované edice Hennessy Very Special in Motion by Les Twins Hennessy Very Special a Les Twins vytvořily multimediální spolupráci, která se celá nese v duchu hesla „Move Out Loud“ a spojuje umělecké vyjádření skrze tanec, hudbu, módu a video. 
Foto: BB Media Consulting, s.r.o.
A právě díky využití technologie zachycující pohyb se Hennessy podařilo zachytit energii tanečníků Les Twins při jejich živém vystoupení a následně tyto digitální obrazy přetvořit do originálního designu limitované edice. Vůbec poprvé tak limitovanou edici Hennessy reprezentují dva, vzájemně se doplňující designy, ilustrující energii bratrů Laurenta a Larryho, kteří se proslavili nejprve jako finalisté v televizním pořadu Incroyable Talent, francouzské verzi show „Got Talent“. Hlavní průlom však následoval v USA o dva roky později, kdy se video z jejich vystoupení World of Dance v San Diegu stalo virálním hitem a má desítky milionů zhlédnutí. 
Ovšem, jak už to bývá u velkých kolaborací, toto není všechno. Výsledkem inspirativního spojení Les Twins a Maison Hennessy je také hudební video „Mirror“, originální singl s texty inspirovanými domem Hennessy a společnou hrdostí na francouzské dědictví. „Mirror“ je originální hudební video Maison Hennessy, zcela první, které dům vydal, představující elektrizující představení Les Twins ztělesňující étos „Move Out Loud“ s refrény inspirovanými sloganem Hennessy „Never Stop, Never Settle.” Tak už jste zvědaví, co ukrývá láhev lahodného koňaku Hennessy Very Special, který díky zrání v nových dubových sudech oplývá odvážnými toastovými a ovocnými tóny s bohatou chutí na patře? My rozhodně.
Limitovaná edice Hennessy Very Special je k dostání na idrinks.cz.