Advertorial

Viditelně zdravější vlasy

Žehlení, používání stylingových nástrojů a přípravků, odbarvování a barvení, keratinové kúry – tím vším můžete vlasy poškodit. O nápravu se postará nová řada Pantene Molecular Bond Repair, která regeneruje na molekulární úrovni.
Foto: Pantene
Technologicky zdokonalenou prémiovou řadu přípravků, které na vlasy působí zevnitř, tvoří šampon, kondicionér a sérum. Dosahují až 100% regenerace vlasů na molekulární úrovni, čímž odvrátí všechny viditelné známky poškození vlasů, aby vypadaly zdravě a živě. Přípravky navíc fungují jak systematicky společně, tak jednotlivě.

Šampon Pantene Molecular Bond Repair

Šampon ochraňuje vlasy na molekulární úrovni. Jeho složení je výsledkem 75 let vědeckého výzkumu a obsahuje dosud nejvyšší koncentrací živin Pro-V od Pantene. Chrání vlasy na molekulární úrovni, takže jsou viditelně zdravější, regenerované a působí živě.
Nový šampon obsahuje biotin. Proč je to důležité? Naše vlasy jsou tvořeny miliony molekulárních vazeb, které se ovšem časem přetrhnou, což vede k poškození vlasů. Šampon Molecular Bond Repair pomáhá tyto vazby chránit na molekulární úrovni a zanechává vlasy až 100% regenerované. Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete šampon používat společně s ostatními produkty ze stejné řady – s kondicionérem a sérem.
Foto: Pantene