Krása

Jaké má Emily in Paris ve své koupelně beauty vychytávky? Podívali jsme se na její kosmetickou poličku

Čtvrtá řada seriálu Emily in Paris se nezadržitelně blíží a na sociálních sítích přibývají nové fotky oblečení a doplňků, designéři se chlubí každým novým zásahem, vznikají i módní mikrotrendy. Dnes se ale místo do Emilyina šatníku podíváme do její koupelny, abychom vám prozradili, jaké produkty se v ní ukrývají.
Foto: Netflix
Lily Collins jako Emily Cooper ve 4. řadě seriálu Emily in Paris

Kosmetika v Emily in Paris, kterou byste měli rozhodně poznat

Emily in Paris zasáhla současnou pop kulturu jako uragán. Zvědavost, která obklopuje novou, už čtvrtou řadu seriálu, se zdá být větší než kdykoliv předtím. Vedle dohadování se fanoušků, s kým by ústřední postava Emily Cooper měla nakonec chodit, se pozornost samozřejmě upíná nejen na šatník hlavních představitelek, ale posledních pár hodin i na kosmetickou poličku hlavní hrdinky. Díky nejnovějšímu traileru, v němž se seriálová marketingová guru zjevuje v koupelně, se konečně můžete podívat, jak život v Paříži ovlivnil mladou Američanku i v tomto směru. 
První, čeho si oko pozorného diváka všimne, není nic jiného než kultovní čisticí kartáček na obličej Foreo Luna ve verzi 4 Mini v růžové barvě. Ten perfektně zapadá do Emilyina rychlého životního stylu, kdy prostě není čas dlouze čekat na jakýkoliv výsledek. V tomto je hrdinka stále věrna svým kořenům. Že má Emily zatraceně dobrý vkus nejen na módu, ale i kosmetiku, dokazuje další ikonický produkt: slaměnkový krém Divine od francouzské značky L'Occitane. Tato jedinečná péče, která se řadí mezi globální bestsellery, staví na účincích esenciálního oleje z Korsiky. Ten je známý svými antioxidačními účinky zabraňujícím předčasnému stárnutí pleti. O poličku výše můžete zahlédnout i olejové sérum ze stejné řady, které je perfektní k oživení unavené a vysušené pokožky (nanáší se v rámci večerní rutiny). 
Slaměnkové sérum ovšem není jediné sérum, které září v kosmetické výbavě Emily. Záběry z koupelny odhalily také rozjasňující a liftingové sérum Skin Revive od Mimétique. Produkt od malé francouzské značky obsahuje mimo jiné vitamin C a niacinamid. Stále populárnější brand skóroval hned dvakrát a bystrému divákovi neunikne ani hydratační krém Skin Restore. Ten podporuje například posilování kožní bariéry. 

Hodně hydratační péče a luxusní textury pro přirozeně zářivou a hladkou pleť

Za již zmiňovaným kartáčkem je pečlivě naaranžovaná krémová tvářenka Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush s lehkou texturou a pečlivě namíchanými pigmenty. Výsledek? Přirozeně rozzářený vzhled. Vedle toho nám neuniklo padesátimililitrové balení hydratační péče Boom Boom Milk od značky Violette_FR, kterou založila Violette Serrat, současná kreativní ředitelka pro make-up Guerlain. Boom Boom Milk je multifunkční produkt 3 v 1 a ve spreji. Funguje jako toner, sérum a hydratační krém, obsahuje probiotika a vězte, že je po něm pokožka bez ohledu na typ a aktuální stav velmi spokojená a zklidněná. Sama jsem spotřebovala už minimálně tři lahvičky od chvíle, kdy se tento jedinečný produkt objevil na trhu (značka bohužel neposílá do České republiky, ale na Slovensko ano). 
Je jasné, že se Emily během svých pařížských dobrodružství věnuje hydrataci pleti a posilování kožního mikrobiomu, jak napovídá stávající výčet produktů z její koupelny. Seznam však zdaleka nekončí. Na umyvadle totiž stojí lahvička se šamponem značky Augustinus Bader. A také o pokožku těla hrdinka evidentně poctivě pečuje, jak napovídá tuba sprchového balzámu od francouzského Payot. Ten pracuje na bázi micelární technologie. A samozřejmě nechybí dva hi-tech kartáčky na zuby od Foreo.
Pro lepší orientaci vám rovnou přinášíme nákupní seznam. Klidně se jím inspirujte. Všechny zmiňované produkty totiž patří mezi absolutní špičku na trhu a nemůžete s nimi sáhnout vedle (na rozdíl od Emily a jejích lásek). 

Kdy bude 4. řada Emily in Paris?

První část čtvrté řady odvysílá Netflix 15. srpna 2024, další čtyři díly 12. září 2024. Tato série se natáčela od ledna do května letošního roku. Produkce musela tentokrát začít dříve kvůli letní olympiádě v Paříži, která z bezpečnostních důvodů zakázala filmování ve francouzské metropoli od června do září.

Kolik dílů má Emily in Paris?

Čtvrtá série nabídne celkem osm dílů rozdělených na dvě části po čtyřech.

Kdo se objeví v nové řadě?

Samozřejmě Emily, Mindy, Gabriel, Camille, Alfie, Sylvie. Mezi nováčky patří herečka Talia Besson v roli Genevieve a Eugenio Franceschini jako Marcello.

Už vyšel trailer na 4. řadu Emily in Paris?

Ano, Netflix konečně odtajnil oficiální upoutávku, která je samozřejmě plná nepřehlédnutelných kostýmů a náznaků dramatických situací, které nám nová série přinese.

O čem bude 4. řada Emily in Paris?

Tvůrce seriálu Emily in Paris Darren Star sice neprozradil konkrétní body děje čtvrté série, ale v rozhovoru pro Deadline fanouškům naznačil, co mohou očekávat. O vztahu Emily s Gabrielem řekl: „Emily se bude v příběhu cítit dobře: „Myslím, že velkou otázkou, nad kterou je třeba se zamyslet v příští sezoně, je, že Emily nepřijela do Paříže kvůli lásce, ale kvůli práci, a myslím, že oba jsou, jak Emily, tak i Gabriel, ve svých životech na jiném, zralejším a rozhodně složitějším místě.“ Zároveň dodal, že dvojice a Gabrielova ex přítelkyně Camille budou s největší pravděpodobností nadále koexistovat, a možná dokonce zůstanou na stejném místě. „Všichni jsou zapojeni do života toho druhého, jsou přátelé, pracují spolu,“ řekl Star. „Všichni jsou spolu hodně svázaní. Ale prostě si myslím, že došlo k velkým nepředvídaným komplikacím, zejména pro Emily. A možná, že Emily a Gabriel si nejsou souzeni, přinejmenším v nejbližší budoucnosti.“