Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Make-up

Důležitá rada od ženy, která se stará o obočí nejslavnějších celebrit

Lauren Murdoch-Smith4. 8. 2024
Margot Robbie, Emma Corrin, Juliette Binoche, Emma Mackey... to je jen pár jmen ze seznamu Anu Khapung, která se celebritám stará o dokonalý tvar obočí. Pro Vogue prozradila své triky a tipy.
Margot Robbie na premiéře filmu Amsterdam v New Yorku
Foto: Dia Dipasupil/Getty Images
Margot Robbie na premiéře filmu Amsterdam v New Yorku
Anu Khapung stojí za některými z nejznámějších obočí filmového plátna. Margot Robbie, Emma Mackey, Juliette Binoche, Emma Corrin... A to je jen pár jmén, která smí zmínit. Dovednosti ve tvarování a modelování obočí Anu katapultovaly mezi nejžádanější experty v oboru. Slavné tváři ji milují. „Je vždycky zábavné vyměňovat si historky u snídaně s Emmou (Corrin, pozn. red.) a zbytkem make-up týmu na place. Pokaždé jen vtipkujeme," říká o práci se svými slavnými klientkami.
Pro loňský filmový trhák Barbie jí bylo svěřeno obočí hlavní představitelky Margot Robbie. „Je naprosto přirozená a vždycky se spolu hodně smějeme," říká. „Tvarovat obočí pro ústřední postavu byla velká zábava. Věřím, že obočí opravdu pomáhá formovat a definovat postavu a výrazně ovlivňuje, jak ji diváci vnímají na plátně. Dodává ten správný kousek autenticity, který pomáhá oživit postavu na obrazovce."
Jak tedy vzniklo obočí pro Barbie? „Probírala jsem věc s Ivanem Primoracem, který měl na starosti vlasy a make-up pro film Barbie, ale také jsem zkoumala obočí z různých období a stylů. Ivan mi také poskytl zadání – chtěl, aby obočí Barbie bylo výrazné, ale zároveň jemné a přirozené." Koneckonců, mluvíme o nejznámější panence na světě.
Poté, co pracovala na poslední sérii Sex Education s Emmou Mackey, se z nich staly blízké přítelkyně. „Ona je úžasný člověk, se kterým je radost trávit čas. Také jsem jí připravila obočí a řasy na premiéru filmu Emily."
Pokud zvažujete změnu tvaru obočí, Khapung doporučuje nechat obočí šest týdnů nerušeně růst. „Zvláště nad linií obočí. Umožníte chloupkům pořádně narůst, a vytvoří se tak přirozené ,čisté plátno' pro jeho modelování a vytvarování do správného tvaru."
Oblíbené produkty Anu Khapung pro úpravu obočí najdete v následující galerii. 
Tužka na obočí BabyBlade Eyebrow Pencil, VICTORIA BECKHAM BEAUTY, prodává Victoria Beckham Beauty, 37 €
1 / 5
Tužka na obočí BabyBlade Eyebrow Pencil, VICTORIA BECKHAM BEAUTY, prodává Victoria Beckham Beauty, 37 €
Foto: Victoria Beckham Beauty
Tento článek vyšel v originále na vogue.co.uk.