Make-up

Na koncertu Taylor Swift pršelo, ale její rtěnka se ani nehnula

Ani nezvaný host, totiž liják, nezabránil její červené rtěnce, aby zazářila. Jaké je tajemství mimořádně odolné rtěnky, kterou používá na svých koncertech Taylor Swift? Vogue má samozřejmě odpověď přímo z backstage.
Foto: John Shearer/TAS24/Getty Images for TAS Rights Management
Taylor Swift na koncertě v Lyonu, 2. června 2024
Taylor Swift vystoupila ve francouzském Lyonu, další zastávce evropské části svého turné Eras. Na koncertu se však objevil nezvaný host – liják, který na otevřeném prostranství zmáčel popovou hvězdu i všechny její fanoušky.
Zatímco pro mnohé by tento zážitek byl důvodem k odvolání koncertu, pro Swift ne. Zatímco megastar pokračovala v tanci a zpěvu (s důležitým přídavkem The Tortured Poets Department, který ti z nás, kdo měli to štěstí jít na koncert ve Státech, ještě neviděli), předvedla i své charakteristické červené rty. Byly pořád úžasné! Během několikahodinového vystoupení se její rtěnka ani nerozmazala, ani nevybledla.
Swift nosí rubínově červené rty. Tým Vogue zjistil, respektive mu bylo exkluzivně odhaleno během natáčení klipu Bejeweled, že používá rtěnku z make-up kolekce Pat McGrath. Přesněji řečeno, Swift měla na rtech tekutou matnou rtěnku Pat McGrath Labs LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick v odstínu Elson 4. Dá se s úspěchem předpokládat, že stejný odstín měla i teď během dešťové přeháňky na koncertu. Ale nedělejte si marné naděje, právě ten je prakticky všude neustále vyprodaný. Pokud na tuhle rtěnku narazíte, berte ji bez váhání.
Na konci hodně mokré show Swift poděkovala svým fanouškům za to, že s ní tančili v dešti. Nejsem si jistá, jestli bych to já zvládla – jsem spíš kočka domácí.
Článek vyšel v originále na vogue.com.