Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Nehty

Tato barva sesadila červenou z žebříčku nejoblíbenějších laků na nehty

Cindy Kerberová6. 8. 2024
Nosí ji Selena, Blake, Jennifer a vlastně všichni, kdo mají v odstínech letní manikúry i pedikúry zcela jasno.
Blake Lively
Foto: Instagram @blakelively
Blake Lively

Bílý lak na nehty: Letní trend číslo jedna

Ačkoliv se manikéři na sociálních sítích předhánějí, kdo vytvoří nový nail art, najde novou kombinaci barev a textur, které se stanou novým virálním trendem, data ukazují, že skutečnou královnou a jasným letním trendem roku 2024 je bílá. Bílá se znovu stala číslem jedna na žebříčku popularity a sesadila z pomyslného trůnu červenou, o růžové nemluvě. Podle Madé Lapuerty, která na Instagramu spravuje profil Data but make it fashion, popularita bílých nehtů prudce stoupá, zatímco růžová rychle míří do propadliště dějin (alespoň pro léto 2024).
Svou roli hraje trend quiet luxury – old money a také fakt, že je svatební sezona v plném proudu a s ní bývá neodmyslitelně spojená klasická francouzská manikúra. Tu si mimochodem zvolila i fenomenální americká gymnastka Simone Biles, která na olympiádě v Paříži spolu s týmem USA sbírá jednu zlatou medaili za druhou.
1 / 6
Foto: Instagram @paintbyjaz
Mléčně bílé poloprůsvitné i sněhově bílé laky a UV gely na nehty představují ideální podklad pro následné zdobení, ale i samy o sobě vypadají mimořádně efektně, ať už jako tenká čárka, nebo tečka.
Lak na nehty v odstínu 1 Blanc, ESSIE, prodává DM, 229 Kč
1 / 3
Lak na nehty v odstínu 1 Blanc, ESSIE, prodává DM, 229 Kč
Foto: Essie