Nehty

Tento zářivý odstín lichotí nehtům více než klasická korálová červená

Místo korálově červené se na prázdniny prosadila pomerančová, mandarinkový sorbet aka oranžová. 
Foto: Launchmetrics
Fakt, že předvídatelné barvy a trendy na léto dávno neplatí, netřeba zmiňovat. Toto léto přináší samá překvapení a dá se to říct i o konečcích prstů. Neonové a klasické korálové tóny z minulých let nechte historii, léto 2024 se nese ve šťavnatých tónech pomerančů a mandarinek. Ty vedle silné energie mají také tu přednost, že se výborně hodí k lehce opálené pokožce a zdůrazňují ji. Klientky Toma Bachika, mezi něž patří Selena Gomez, Jennifer Lopez a další hvězdy, to moc dobře vědí.
Manikérka Jasmin, vystupující pod nickem Base Coat Stories, vytvořila jednoduchý nail art s oranžovým lakem, který zkombinovala se zlatým odstínem a drobnými tečkami, takže vznikla kreativní varianta na francouzskou manikúru. S tématem francie si pohrála také Iram Shelton, která špičky nehtů nalinkovala oranžovým lakem.
Jelikož na trhu najdete velké množství oranžových odstínů, je jasné, že ne každý se hodí pro každého. Při výběru postupujte stejně jako u make-upu a zohledněte tón a podtón své pokožky. Pro chladné podtóny vybírejte mezi pastelovými laky připomínajícími ledový sorbet, u teplých podtónů můžete jít daleko za hranice jemných tónů a přibližujte se na samou hranici korálové.