Nehty

Hailey Bieber ohlašuje nový podzimní trend v manikúře

Nejen pumpkin spice latte v nabídce Starbucksu je připomínkou toho, že podzimní sezona už začala. Hailey Bieber se svou nejnovější manikurou vysílá do světa jasný signál: Konec léta, ať žije podzim. 
Foto: Marc Piasecki/WireImage/ Getty Images
Hailey Bieber

Podzimní trendy – manikúra podle Hailey Bieber 

Podzim je tady a jak lépe oslavit tuto příležitost než dokonalou manikúrou? Hailey Bieber to udělala právě tak s nehty v odstínu skořice v kombinaci pěti nádherných barev. Snímek své čerstvé manikúry zveřejnila na Instagramu a je jasné, že je skutečně „připravena na podzim“.
Konec léta odstartoval vzrušující novou kapitolu v životě modelky a podnikatelky v oblasti krásy, když před pár dny oznámila příchod syna Jacka Bluese Biebera. Na oslavu Hailey doplnila hnědé nehty třpytivým zlatým prstenem s nápisem „Mom“, který ladí s jejím úžasným upgradovaným zásnubním prstenem.
Hnědé nehty vyzařují útulnou atmosféru a zároveň se dokonale hodí k mnoha podzimním outfitům. Po vyzkoušení skořicově kořeněné manikúry přidejte do svého repertoáru tmavší čokoládově hnědý odstín s hranatějším tvarem, mírně zaobleným na okrajích. Je to zábavná narážka na naše oblíbené čokoládové kočičí jazýčky.
Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.