Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Vůně

Noste svou vůni na rukávu (a botě!), říká Versace

Margaux Anbouba23. 9. 2024
Donatella Versace má jasno. Více je více a platí to i v případě vůní. Na přehlídkové molo v rámci kolekce jaro – léto 2025 poslala doplňky inspirované svou ikonickou vůní Bright Crystal. 
Kolekce jaro - léto 2025, VERSACE
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2025, VERSACE
V pastelově laděné kolekci pro jaro – léto 2025 Donatella Versace kývla na nápad, že se vrátí do minulosti a naváže na přehlídku Versus z jara 1997. K tvorbě mnoha doplňků nové kolekce ji však inspiroval o něco mladší kosmetický produkt.
V roce 2006, dlouho předtím, než se většina ostatních módních domů vrhla do kosmetického byznysu, uvedla značka Versace na trh ovocně-květinovou vůni Bright Crystal. Vůně se vyrábí dodnes a dostala ještě tři sestry: Crystal Noir, Yellow Diamond a Absolu. Na přehlídce pro jaro 2025 se flakon Bright Crystal objevil na zápěstích modelek v podobě přívěskových náramků (s tekutinou uvnitř!), jako bloky na podpatcích nazouvacích pantoflí a jako XXL průhledné spony. Falešné lahvičky byly vyrobeny z plexiskla, takže byly mnohem odolnější pro každodenní nošení než ručně foukané sklo používané pro vůně.
Geniální marketing, který má zákazníkům připomenout, že máte kosmetickou značku? Ano. Také žádaný artikl pro milovníky Bright Crystal, jako jsem já? Dvojnásob ano.
Kolekce jaro - léto 2025, VERSACE
1 / 18
Kolekce jaro - léto 2025, VERSACE
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Článek vyšel v originále na vogue.com.