Celebrity

Volejte Pradu: Sabrina Carpenter hraje Miu Miu Girl na jedničku

Virální hit na TikToku a teď i virální styling. Sabrina Carpenter míří mezi superhvězdy. 
Foto: Gotham/GC Image
Sabrina Carpenter na Saturday Night Live v New Yorku, 18. května 2024
Ačkoli léto ještě oficiálně nezačalo, hit Sabriny Carpenter Espresso se už teď může pyšnit titulem hymna sezony. Díky nakažlivému zvuku a přidrzlému zpěvnému textu si hit americké popové zpěvačky získal pozornost celého světa – zejména na TikToku. Sabrina, která se nedávno objevila na Met Gala, kde oslnila v róbě od Oscara de la Renty, také dokazuje, že je vycházející módní hvězdou. Důkazem je její nejnovější outfit.
Před svým vystoupením v Saturday Night Live se Sabrina objevila v modelu Miu Miu z virální kolekce jaro – léto 2024, kterou navrhla legendární Miuccia Prada. Zvolila tmavě modrý polo top s krátkými rukávy, který odhaloval pupík, a pod bílou minisukni se šňůrkou na zavazování si vzala tmavě modré plavky. V duchu preppy stylu doplnila vzhled bílými ponožkami, černými páskovými sandály, elegantními černými brýlemi a vintage kabelkou Hermès Kelly (jediným prvkem jejího stylingu, který nebyl od Miu Miu).
Pro vycházející módní hvězdy z řad celebrit představuje kontrakt s Miu Miu významný milník (zeptejte se Emmy Corrin, Sydney Sweeney a Storm Reid). Stane se Sabrina další tváří značky nebo snad se snad ocitne přímo na molu na další přehlídce značky? To se dozvíme letos v září.