Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Eva Herzigová v Benátkách předvedla dokonalý back to school styling

Alexandre Marain2. 9. 2024
Zatímco se na sociálních sítích probírá ve velkém její outfit z červeného koberce, Eva ukázala, že má perfektní recept i na uvolněný styl. Stačí jí džíny, košile a ty správné doplňky.
Eva Herzigová na filmovém festivalu v Benátkách
Foto: Alessandro Levati/Getty Images
Eva Herzigová na filmovém festivalu v Benátkách

Eva Herzigová potvrzuje návrat baggy jeans

Ať už se jedná o filmový festival v Cannes nebo v Benátkách, česká supermodelka, která se v 90. letech vyšvihla mezi absolutní špičku po boku Cindy Crawford, Naomi Campbell či Claudie Schiffer, na sebe umí vždy upozornit. Nejčerstvěji Eva Herzigová stylově dorazila na Benátskou lagunu v gondole, aby se zúčastnila premiéry filmu Maria, v němž Angelina Jolie vzdává hold slavné operní pěvkyni Marii Callas.
Po tolika letech na světových molech, nespočtu fotek v největších módních časopisech a pravidelné interpretaci nejnovějších trendů faux pas u jednapadesátileté Evy Herzigové nehrozí. Důkazem je i její účast na filmovém festivalu v Benátkách, kam dorazila v dokonalém „back to school“ stylingu.
Konkrétně zvolila kombinaci vzorované košile s hnědým tričkem a outfit doplnila jednoduchými černými brýlemi s tlustými obroučkami, kabelkou přes rameno a hedvábnými lodičkami se špičatou špičkou. Ústředním prvkem jejího looku se staly baggy jeans z roku 2000, které se od minulé sezony vracejí nenápadně na scénu. Baggy kalhoty, které se objevily u značek Balenciaga, Loewe, Gucci, a dokonce i na přehlídkovém mole mladého návrháře Christophera Esbera, způsobily pořádný rozruch a momentálně se vyhřívají na vrcholu našeho seznamu módních přání.

Jak na ideální outfit pro návrat do školy roku 2024 podle Evy Herzigové

Tmavěmodré široké džíny, RE/DONE, prodává Luisaviaroma, 331 €
1 / 5
Tmavěmodré široké džíny, RE/DONE, prodává Luisaviaroma, 331 €
Foto: RE/DONE

 

Článek vyšel v originále na vogue.fr.