Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Trendu slow morning už podlehla i Katie Holmes

Alexandre Marain22. 8. 2024
Zdá se, že trend slow morning neboli pomalé ráno si získává stále větší oblibu i mezi celebritami. Původně se tento koncept spojoval s relaxačními rituály a povzbudivými cviky, které vás připraví na náročný den. V módě se však tento fenomén projevuje ve volnočasovém oblečení, které kombinuje měkké materiály s příjemnými barvami.
Katie Holmes
Foto: MEGA/GC Images
Katie Holmes
Trend pohodlného rána, který se zrodil na TikToku, si rychle získal oblibu i mezi ikonami stylu, jakými jsou Bella Hadid a Nicole Kidman. Ty ukázaly, že pohodlí a elegance mohou jít ruku v ruce. Hadid v jednoduché kožené bundě a uggách na platformě předvedla dokonalý příklad ležérního stylu, zatímco Kidman v béžovém kabátu s páskem vsadila na elegantnější verzi pohodlného oblečení.
No, a léto si pohodlí přímo žádá. Nechte se inspirovat stylem Katie Holmes, která hned poránu vyrazila do newyorských ulic v oversized pruhované košili, šedých teplákách a trendy rybářských sandálech. Její outfit pak doplnila její věrná společnice – prostorná kabelka Amelia od značky Khaite
Najděte svůj dokonalý outfit, aniž byste se museli vzdát radosti z pohodlí!
Kabelka Frida, KHAITE, prodává Net-a-porter, 1 750 €
1 / 8
Kabelka Frida, KHAITE, prodává Net-a-porter, 1 750 €     
Foto: Net-a-Porter
Článek vyšel v originále na vogue.fr