Celebrity

Sabrina Carpenter se objevila v retro plavkách na přehlídkovém mole Vogue World 2024

Jedním z překvapení velkolepé show Vogue World 2024, která oficiálně zahájila týden módy haute couture v Paříži, byla zpěvačka, které svými hity definuje celé letošní léto.
Na letošním ročníku Vogue World, který se konal v neděli večer v Paříži, se sešly hvězdné osobnosti jak na samotné přehlídce, tak v první řadě. Pokud jste zmeškali živý přenos z akce, tak vězte, že se na něm prezentovaly různé sporty včetně cyklistiky, gymnastiky, tenisu a šermu v kombinaci s různými dekádami francouzské módy až do 20. let minulého století. Jedno z prominentních jmen, které se objevilo v sekci oslavující vodní sporty 40. let? Nebyl to nikdo jiný než zpěvačka Sabrina Carpenter, která se v druhém bloku prošla po molu v červenobílém pruhovaném plážovém úboru.
Hvězda, která v poslední době zásobuje publikum letními hity jako Espresso a Please Please Please, se na molo Vogue World vydala v modelu šitém na míru od značky Jacquemus. Souprava vycházela z plážového stylu Brigitte Bardot. Carpenter měla na sobě šaty v námořnickém stylu, inspirované dvoubarevnými pruhovanými plavkami, a samozřejmě šátek ve stylu starého Hollywoodu.
Carpenter vypadala svěže a v souladu s nadcházející letní sezonou. Svým outfitem se vrátila k retro plavkám, které nedávno předvedla ve svém videoklipu Espresso. Je zřejmé, že Carpenter ví, jak vypadat dobře u bazénu, a na přehlídkovém mole Vogue World nám všem připomněla, že je tu od toho, aby i nadále dominovala létu jak svou hudbou, tak svým stylem.
Tento článek vyšel v originále na vogue.co.uk.