Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Taylor Swift a Gigi Hadid vyrazily v BFF trenčkotu

Christian Allaire23. 9. 2024
Jste vůbec kamarádky, když si nesladíte své šatníky?
Gigi Hadid a Taylor Swift
Foto: Profimedia
Gigi Hadid a Taylor Swift
Podle dlouholetých BFF Taylor Swift a Gigi Hadid to vypadá, že odpověď zní ne. Jako příklad může posloužit víkendový večer v New Yorku, kdy dvojice vyšla společně na večeři do The Corner Store a pro tuto příležitost si oblékla trenčkoty ve stejném stylu. Není to poprvé, co duo vyneslo podobné outfity, už léta se obě slavné ženy oblékají synchronizovaně. 
Stylové kabáty Swift a Hadid nebyly zas až tolik stejné, spíš se doplňovaly. Hadid si zvolila lesklý hnědý trenč, který doplnila bílým tričkem, vrstvenými náhrdelníky a klasickými khaki kalhotami. Milujeme i její máslově žlutou kabelku ve žhavém odstínu sezony. Swift si oblékla zelený dvojřadý trenčkot od Vivienne Westwood v perfektním zemitém odstínu sladěném s hnědým kabát Hadid, který byl stejný jako Swiftiny hnědé hadí boty (také od Westwood).
Zbývá už jen jedna otázka: Napsaly si Swift a Hadid před večeří a dokonale si outfity naplánovaly? Nebo jsou možná tak dobré kamarádky, že se jednoduše mohou spolehnout na intuici a vědí tak předem, co si ta druhá oblékne? Říkejme tomu spřízněný styling.
Článek vyšel v originále na vogue.com.