Celebrity

Masterclass se Sophií Loren: Jak být módní ikonou i doma

Nedávná karanténa přinesla nové výzvy. Třeba to, jak nenudit sami sebe domácím oblečením. Jednoduše, inspirujte se domácím šatníkem ikony italského filmu. Sophia Loren se stala nečekaným vzorem, jak se oblékat doma. Pravidlo číslo jedna: Žádné tepláky a vytahaná trička.
Jedna z nejslavnějších hereček v historii několik desetiletí platila nejen za nejkrásnější Italku, ale také za módní ikonu udávající trendy i mimo filmové plátno. Důkazem jsou archivní fotky, na kterých je Sophia Loren nejlepší inspirací pro situaci, kdy jsme většinu času trávili doma. Karanténa nerovná se omluvenka pro to, aby se uniformou stala stará trička, kalhoty od pyžama a legíny z předloňského půlmaratonu, ale skvělou příležitostí, jak se proměnit v divu a užít si šaty, vzorované sukně a bílé košile.
Podívejte se do fotogalerie, v čem hvězda filmů jako Horalka, Manželství po italsku, Včera, dnes a zítra nebo Prêt-à-porter chodila ve svém římském bytě, apartmá v New Yorku, chatě ve Švýcarsku nebo vile na Amalfitánském pobřeží.