Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Kendall Jenner se na olympijské hry 2024 oblékla doslova jako atletka

Hannah Jackson2. 8. 2024
Ať se děje, co se děje, Kendall Jenner si olympiádu udělá po svém.
Kendall Jenner na olympiádě 2024
Foto: Jean Catuffe/Getty Images
Kendall Jenner na olympiádě 2024
Kendall Jenner se sice prosadila ve světě modelingu a televizních reality shows, ale neměli bychom zapomínat, že jejím otcem je Caitlyn Jenner, který ještě coby muž získal zlatou medaili v desetiboji. Sportovní schopnosti Kendall předvádí i sama v jízdě na koni, je to prostě v její DNA. „Jsem doslova stavěná jako atletka,“ řekla svým sestrám v jedné z epizod seriálu Keeping Up With the Kardashians. „Každý krevní test, který jsem si kdy nechala udělat, prozrazoval, že mám hodnoty jako aktivní sportovci.“
Když se jí jednou Andy Cohen zeptal, co by dělala, kdyby nebyla modelkou, Jenner mu odpověděla: „Upřímně si myslím, že bych asi usilovala o účast na olympiádě, nejspíš v jízdě na koni.“ A nyní se tento sen stává skutečností – i když možná jinak, než si Jenner představovala. Tento týden se modelka připojila k dlouhému seznamu celebrit, které olympijské hry 2024 podporují, mezi nimi jsou například Natalie Portman, Nicole Kidman nebo Ariana Grande.
Spolu s přáteli Fai Khadrou a Sarah Staudinger ve čtvrtek na finále ženské sportovní gymnastiky fandila Jenner týmu USA v patřičně vlasteneckém oblečení. Jednoduchý základ – bílé tričko, modré džíny, černou kabelku a mokasíny od The Row – doplnila o kšiltovku sladěnou s bomberem s nášivkami od Ralph Lauren Polo, který budou mít na sobě vlajkonoši na závěrečném ceremoniálu.
Kendall Jenner a  Fai Khadra na olympiádě 2024
Foto: Jean Catuffe/Getty Images
Kendall Jenner a Fai Khadra na olympiádě 2024
Kendall Jenner na Olympiádě vogue.com