Celebrity

Natalie Portman a Paul Mescal: Ultimátní párový weekend outfit

Natalie Portman a Paul Mescal si spolu nedávno dali cigaretu před jedním londýnským barem a davy šílí. Vedle spekulací, jaký typ vztahu herecké hvězdy spojuje, je to taky kvůli ležérním outfitům, jež dvojice měla na sobě. Obléct si je můžete i vy a vaše polovička.
Foto: Profimedia
Natalie Portman a Paul Mescal
Bílé triko, pohodlné kalhoty ve volnějším střihu, tenisky. Tak málo stačí, aby člověk vypadal dobře. V případě Natalie Portman a Paula Mescala, jejichž společné fotografie obletěly sociální sítě, jsou basic outfity samozřejmě okořeněné o notnou dávku osobního kouzla. Natalie Portman, oceňovaná herečka s dramatickým i komediálním talentem, je oblíbená už dlouho; Mescal oproti tomu platí za horké zboží a jednoho z nejobdivovanějších herců současné mladé generace.
Mescal svoji image cool miláčka dlouhodobě udržuje právě i pomocí nonšalantního módního stylu, který se dá snadno napodobit, a to i když loni na podzim dostal punc luxusu poté, co se irský herec stal tváří kampaně Gucci. Stejně tak se dá převzít model, který má na sobě Portman, Miss Dior osobně.
Pokud totiž na jejich společných fotkách něco vidíme s jistotou, jsou to prostě dva lidé, kteří nic neřeší a užívají si společnost toho druhého. Pohoda, uvolněnost, přívětivost, to je něco, co si chceme užívat ideálně pořád. A když ne pořád, tak alespoň o víkendech, kdy si s kamarádem nebo polovičkou vyrazíme na kávu, drink nebo procházku. Navíc je úplně jedno, jestli vás víc baví ona, nebo on: Obě kreace jsou nositelné bez ohledu na gender.

Comfy combo

A la švihák