Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Styl Nicole Kidman je very demure, very mindful

Teresa Romero Martínez9. 10. 2024
Herečka svým nejnovějším vzhledem kývla na trend, který zachvátil TikTok.
Nicole Kidman
Foto: The Hapa Blonde/GC Images
Nicole Kidman

Nicole Kidman a tři jednoduché věci pro „velmi decentní vzhled“

Virální trend TikToku nazvaný very demure, very mindful satiricky poukazuje na trend skromnosti, tichého luxusu a čistého vzhledu. Tento trend, tak hojně zastoupený v módě pro sezonu podzim – zima 2024/2025, se zrodil ze sarkasmu a odráží kritiku tradiční a rigidní estetiky ze strany generace Z, která se nebojí používat ironický humor jako formu sebevyjádření. Styl very demure, very mindful podporuje návrat k jednoduchosti a střízlivosti a odklání se od výstřednějších módních trendů, jako je například estetika brat.
Herečka a módní ikona Nicole Kidman, která nás nikdy nepřestává překvapovat, kouzlu tohoto trendu podlehla také a upozornila na sebe stylovým pojetím tichého luxusu. Její vysoce sofistikovaný styling působí velmi klidně, seriózně. Jinými slovy very demure, very mindful. Celý styling tvoří tři věci, které se řadí mezi nadčasové základy: kalhoty s rovným střihem v šedé barvě, černý rolák a mokasíny.
Hvězda erotického thrilleru Babygirl zvolila dokonale vyvážený outfit, v němž si pohrála s technikou sandwich dressingu – jak pro top, tak pro boty zvolila černou barvu. Středobodem stylingu se staly šedé kalhoty šité na míru. Právě ty jsou symbolem univerzální elegance. Černý rolák zdůraznil diskrétní, pohodlný styl, který je ideální právě teď, kdy teploty nečekaně klesají a stoupají. Komfortní stránka jejího looku přitom neubrala nic z jejího osobitého, sofistikovaného stylu, který dlouhodobě Kidman prosazuje. 
Její promyšlený, ale jednoduchý styling je jasným příkladem, jak základní kousky mohou ožít, když se kombinují s jiným přístupem. Nicole Kidman jen tak mimochodem ukázala, že skutečný luxus spočívá v detailech a ve způsobu, jakým se každý kousek nosí. Módní lekce pro ty, kteří oceňují nenápadnou sofistikovanost a tichý luxus
Článek vyšel v originále na vogue.es.