Celebrity

Kaia Gerber vytvořila dokonalý letní outfit z věcí, které máme v šatníku všichni

Hezký úplet v trendy barvě, černé kalhoty, baleríny, sluneční brýle ... A je to!
Foto: Gotham/GC Images
Kaia Gerber
Když Kaia Gerber zrovna nechodí po přehlídkových molech nebo červeném koberci, intenzivně pracuje na svém soukromém stylu. Že se jí to daří, o tom není pochyb. Supermodelka totiž našla ideální rovnováhu mezi trendy kousky a základem každého šatníku. Nejnovější důkaz přinesla na newyorském heliportu. Věrna svému vlastnímu stylu, který vychází z pravidel quiet luxury, zvolila jednoduchý styling z perfektně padnoucích střihů. 

Jak napodobit off-duty look à la Kaia Gerber

Supermodelka si vybrala nadčasové oblečení, přičemž celý styling vytvořila ze čtyř základních kusů, které najdete i ve svém šatníku. Top z lehkého úpletu v kobaltově modré zkombinovala s černými kalhotami. Na nohy obula balerínky, které se opět řadí mezi hvězdné trendy sezony, jako doplněk vybrala černé obdélníkové sluneční brýle.
V rukou měla dvě kabely – jednu cestovní s logem, druhou černou jednobarevnou. Kaia Gerber opět našla dokonalý look na cesty. Je to jeden z těch, které určitě budete chtít napodobit cestou na dovolenou. Pro snadnější a bezstresový začátek léta vám zároveň přinášíme tipy, čím si oživit kapsulový šatník.  
Článek vyšel v originále na vogue.fr.