Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Doplňky

10 červených kabelek, které stojí za to koupit právě teď

Anežka Lišková4. 10. 2024
Ano, černá kabelka je základem každého šatníku. Ale pokud chcete svou sbírku rozšířit, právě červená je dalším must-have kouskem, který potřebujete.
Autor: Instagram @nadiyalyalko
Foto: Instagram @nadiyalyalko
Červená je barva, která vyzařuje sebevědomí, sílu a vášeň, což z ní dělá základní prvek ve světě módy. Často je spojená se symbolikou moci a odvahy, nošení červené je vyjádřením sebejistoty a osobitého stylu. Tento živý odstín přirozeně přitahuje pozornost a povznáší i ty nejjednodušší siluety.
Právě proto by dokonalá červená kabelka ve vaší sbírce neměla chybět. Nejenže je ideální na vánoční sezonu, která se blíží, ale také je to barva, která se hodí do každého ročního období a jakéhokoli počasí.
Ať už ji sladíte s červenou kšiltovkou či botami, nebo ji použijete jako hlavní prvek neutrálního outfitu, stylingové možnosti této kabelky jsou nekonečné. I když je nápadná a jasná, neznamená to, že bude těžké ji kombinovat. Existuje důvod, proč červená zůstává klasikou v módě už desítky let.
1 / 9
Foto: Instagram @hoskelsa
Zde je deset kabelek od deseti různých značek, které byste si mohli zamilovat. Prada s nylonovou bucket kabelkou, Dior s nadčasovou Lady Diana, Chanel s ikonickým tvídem, Zadig & Voltaire v biker stylu, Mango a Zara s jednoduchým a čistým stylem… Možnosti jsou opravdu nekonečné.
Červená kabelka, PRADA, prodává Prada, 55 500 Kč
1 / 10
Červená kabelka, PRADA, prodává Prada, 55 500 Kč     
Foto: Prada