Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Doplňky

Když nemáte svůj den: Nasaďte si tyto oversized aviatorky

Anežka Lišková9. 10. 2024
Máte kocovinu? Plakala jste? No make-up den? Tyhle brýle se stanou vaším nejlepším přítelem.
Autor: Instagram @hoskelsa
Foto: Instagram @hoskelsa
Ano, v posledním roce byly trendem malé sluneční brýle. Ale nyní jsou nezbytností tyhle oversized aviatorky! No tak, kdo by nemiloval velké sluneční brýle? Život je mnohem jednodušší, když potřebujete vyjít ven, ale schovat přitom svůj obličej.
Značky jako Loewe, Dior a Elie Saab nám ve svých kolekcích pro jaro – léto 2025 naznačily, že tyhle brýle budeme vídat minimálně ještě několik sezon. Některé modely jsou masivní a odvážné, zatímco jiné jemné a detailní, ale všechny jsou nepřehlédnutelným doplňkem.
Kolekce jaro - léto 2024, LOEWE
1 / 7
Kolekce jaro - léto 2024, LOEWE
Foto: Launchmetrics
Dobré sluneční brýle mají transformační účinek: Dokáží vás proměnit a mají sílu okamžitě povýšit jakýkoli outfit. Oversized aviatorky jsou tím nejstylovějším doplňkem, který můžete přidat k jakémukoliv oblečení. Kožená bunda, džíny, sako, mikina… vše se k nim hodí.
1 / 8
Foto: Instagram @eripalko
Slunečních brýlí nikdy není dost. Myslím, že tohle je závislost, kterou sdílejí mnozí z nás. Zde je několik oversized aviatorek, které milujeme. Pokud se obáváte, že s právě vypuknuvším podzimem v Praze už slunce tak často neuvidíme, pořiďte si pár tónovaných brýlí, které můžete nosit i uvnitř!
Nadměrné aviatorské sluneční brýle, BOTTEGA VENETA, prodává BOTTEGA VENETA, 500 €
1 / 14
Nadměrné aviatorské sluneční brýle, BOTTEGA VENETA, prodává BOTTEGA VENETA, 500 €     
Foto: Bottega Veneta