Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Doplňky

Tady je připomínka, že kšiltovky budou navždycky v módě

Anežka Lišková22. 10. 2024
Někdy se jí říká trochu posměšně „dad hat“, nicméně půjde o jeden z nejnošenějších doplňků této sezony.  
Autor: Instagram @mariellelindahl
Foto: Instagram @mariellelindahl
Jednoduchá kšiltovka je vaší přístupovou kartou k nenuceně stylovému outfitu pro tento podzim. Cool baseballky z různých materiálů teď mají svůj čas, a to nikoliv kvůli logům designérů nebo příslušnosti k drahým značkám, ale prostě sedí do počasí podzimní sezony.
Nejenže je stylová a perfektně doladí váš outfit, jde také o dokonalý doplněk, který zakryje nevyvedený účes, nemytou hlavu nebo absenci make-upu.
Jednoduchá kšiltovka může být perfektním zakončením outfitu na procházku, rychlou kávu nebo samozřejmě na romantické dobrodružství. Ale královny Instagramu včetně Hailey Bieber dokazují, že jsou v nich šik také pro společenštější příležitosti. Kombinují kšiltovky například s celodenimovým outfitem, výraznými náušnicemi, dvěma copy, nebo dokonce s kožešinovým kabátem.
1 / 10
Foto: Instagram @lilyrowland1
Tady je deset kšiltovek, které jsou cenově dostupné a zároveň se skvěle hodí ke každému outfitu a pro každou příležitost. Připravte se, že budete sahat po této čepici při každé příležitosti, protože budete posedlá tím, jak dokonale doladí váš už tak dokonalý outfit.
Kšiltovka, ZARA, prodává Zara, 399 Kč
1 / 10
Kšiltovka, ZARA, prodává Zara, 399 Kč     
Foto: Zara