Doplňky

Na pláž a ještě dál. Stylové plážové tašky a letní kabelky, které do podzimu určitě neodložíte

Plavky, zásoby opalovacích krémů, lahve na vodu, sandále, sluneční brýle i klobouk. Správná letní taška toho musí umět pojmout ještě mnohem víc. Kde najdete tu pravou na léto 2024? Průvodce trendy plážovými a letními taškami vás navede tím správným směrem.
Foto: Ehtan James Green for Louis Vuitton
Když jde o dobrou plážovou tašku, velikost a komfort stojí jednoznačně na prvním místě. Ideálně ještě aby se vešla do příručního zavazadla, když se zrovna chystáte jen na prodloužený víkend a nechcete s sebou brát velký kufr. Ale život se neodehrává jen na pláži, takže by letní kabelka měla obstát stejně dobře i během pracovního týdne ve městě. 
Letošní letní tašky a kabelky se dají rozdělit na pět trendů tak, aby snadno zapadly do každého šatníku bez ohledu na jeho styl. Jejich nespornou výhodou je i to, že proplouvají mezi různými estetikami od klasického glamour Côte d'Azur po boho a hippie. Hodně se uplatňuje také háčkování, které se stalo fenoménem sezony jaro - léto 2024.
Kde koupíte nejlepší plážové tašky? Hledejte u svých oblíbených značek, které připravily speciální plážové kapsulové kolekce jako Gucci Lido, Louis Vuitton By The Pool, Dioriviera, nebo se podívejte rovnou do našeho průvodce plážovými taškami, košíky a kabelkami. Stačí si vybrat podle nejoblíbenějšího trendu a vyrazit na pláž, nebo do práce.

V barvách moře

Béžové hačkované

Proutěné oversized

Pruhované

Kořeněné odstíny