Doplňky

Nejnovější virální módní trend perfektně definuje styl letošního léta

Buď jako samostatný šperk, nebo jako ideální výchozí bod pro další vrstvení. Tento náhrdelník se stal nejnovější módní obsesí a neměl by chybět ani ve vaší šperkovnici.
Foto: Launchmetrics
Street style Paris Fashion Week
Když se módní scéna v zimě oblékla do opulentní estetiky mob wife, který se velmi rychle ujal jako protipól umírněné quiet luxury, jen málokdo tušil, jak dlouho a jestli vůbec se tento styl udrží. Po více než půl roce je jasné, že mob wife zůstává, jen se proměnila ze zimní královny v letní divu a k ní patří výrazné šperky s bohatou historií.
Snake chain se právě teď neobjevuje náhodou. K tygrovaným a leopardím plavkám se připojil tento klíčový doplněk, který vše dokonale propojí. Nosí ho Kendall Jenner, Elsa Hosk a samozřejmě ani Hailey Bieber a Emily Ratajkowski nezůstávají pozadu. Další módní influencerky tuto elitní skupinku ihned následují. Řeč je o zlatém řetízku. Ovšem ne o tom jemném, kterých už máte ve sbírce dost a dost. Ten aktuální je ze žlutého zlata a připomíná tělo hada. Tvoří ho totiž zlaté články hustě napojené na sebe. Stejný styl byl velmi populární v 80. letech, kdy víc znamenalo opravdu víc a u šperků to platilo dvojnásob. A platí to i dnes.
Hadovitý řetízek stihl vedle celebrit pobláznit také módní komunitu na TikToku, kde si tento náhrdelník již vysloužil přes 14 milionů zhlédnutí a jeho hvězdná chvíle pokračuje a nabývá na velikosti. Sám o sobě je tento zlatý šperk univerzální a elegantní a přitom ho nelze přehlédnout. Snadno doplní jakýkoliv styl i oblečení včetně plavek a navíc se skvěle kombinuje s dalšími šperky, a to včetně boho korálků
Kde pořádný snake chain koupíte? Zde máte pár tipů na řetízkové náhrdelníky, které neodložíte ani s koncem léta.