Doplňky

Když jde o pásek, vsaďte v létě na klasiku s logem (nejen) Gucci

Nestárnoucí klasika, praktický doplněk i prostor pro přehánění a extravaganci. To vše může být pásek. Letos se v plné síle vrátily ty, které se pyšním větším či menším logem, a my jsme pro vás vybrali nejčerstvější inspiraci z přehlídek i streetstylu. Připásejte se, prosím, začínáme.
Foto: Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2024, GUCCI
Do pásku se vyplatí investovat. Jde nejen o módní doplněk, ale také o čistě praktický kousek, který využijete pro každodenní pracovní outfity a snadno ho zakomponujete i do těch slavostnějších. Letos v létě se určitě vyplatí podívat se po pásku, který se veze na trendu logománie a coby přezku používá monogram některého z populárních módních domů. Jde nejen o vcelku decentní statusový symbol, ale i o drobnost, která váš styl rozhodně pozvedne. Ať už se podíváte na nabídku Gucci, Louis Vuitton, nebo třeba Dior, můžete si být jistí, že nikdy nesáhnete vedle, co se kvality a zpracování týče.

Nízké šortky, výrazný pásek

Nejžhavější kombinace letošního léta je rozhodně v režii Gucci tak, jak ji diktuje kreativní ředitel značky Sabato De Sarno: Ležérní krátké šortky se sníženým pasem a s decentním páskem se dvěma překříženými „G“ je nadčasová, a přesto ultra trendy kombinace. Další módní možností je pásek v kovbojském stylu s výraznou přezkou – právě takové byly k vidění na přehlídce Ralph Lauren nebo Blumarine. Právě druhá jmenovaná značka zažívá renesanci a co do pásků má rozhodně co nabídnout: Nejrůznější „girlie“ styly nultých let se tu střídají s klasičtějšími pásky s masivními sponami. 
Inspiraci na styling najdete v galerii níže.