Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Móda

Inspirace pro budoucí maminky: Hailey Bieber a Margot Robbie ukazují, že i těhotenství může být stylové

Kristýna Jandová27. 7. 2024
Chcete se cítit krásně a sebevědomě i s rostoucím bříškem? Zářným příkladem jsou hollywoodské hvězdy Hailey Bieber a Margot Robbie. Nechte se inspirovat jejich outfity a vyberte si ty nejstylovější kousky, ve kterých pohodlně proplujete svým těhotenstvím.
Margot Robbie
Foto: Getty Images
Margot Robbie
Když modelka a majitelka kosmetické značky Rhode Hailey Bieber na začátku května oznámila, že očekává první dítě se svým manželem Justinem Bieberem, potěšila dlouhé zástupy svých fanoušků. Snímky z Havaje, na kterých zářila v bílých krajkových šatech od Saint Laurent, obletěly svět. A jak se oblíbená it-girl obléká s čím dál větším bříškem?
Bieber vsází především na monochromatické outfity v barvách, jako je černá, bílá a béžová. Během léta se už ukázala například v celokrajkém overalu, dlouhých šatech doplněných o oversized blejzr či krátkých vzdušných hedvábných šatech od Phoebe Philo. Drží se tak minimalistického stylu a zároveň své bříško nechává centrem pozornosti díky oblečení, které ho obepíná. Kombinace neutrálních odstínů a kvalitních materiálů dodávají jejím outfitům nadčasový charakter. Na jejím Instagramu přitom vidíme, že ve volném čase dává přednost pohodlnému sportovnímu oblečení.
Hailey rozhovoru pro magazín W uvedla, že by své těhotenství i dokázala utajit, ale raději se rozhodla pro otevřenost. „To napětí ze skutečnosti, že jsem své těhotenství nemohla otevřeně prožívat, jsem si neužívala,” vysvětlila Bieber a dodala: „Cítila jsem se, jako bych skrývala velké tajemství, a nebylo mi to příjemné. Chtěla jsem už svobodně vyjít ven a žít dál svůj život.”
Hailey Bieber
1 / 3
Hailey Bieber
Foto: Getty Images
V červenci letošního roku pak těhotenství ohlásila také australská herečka Margot Robbie. Brzy nato se objevila na semifinále Wimbledonu po boku svého manžela Toma Ackerleyho. Měla na sobě elegantní bílé šaty značky Alaïa. Zdobily je puntíky, které jsou obzvlášť letos nesmírně populární. K šatům si herečka vzala černé lodičky, kočičí sluneční brýle a kabelku Le Teckel od stejného módního domu.
Chcete vypadat stejně stylově jako Hailey Bieber nebo Margot Robbie, i když jste aktuálně v požehnaném stavu? Není třeba omezovat se na sekci těhotenského oblečení! Zaměřte se na kvalitní materiály a nadčasový design. V létě volte vzdušné tkaniny jako bavlna nebo len, v kterých se nebudete zbytečně potit a užijete si pohodlí. Doporučujeme značku Bumbsuit nebo švédskou Nomino. Obě mají v portfoliu stylové a pohodlné kousky z prémiových materiálů. Širokou škálu komfortního oblečení pro těhotné ženy nabízí ale i Skims od Kim Kardashian, zkušené maminky čtyř dětí. 
Šaty na ramínka, SKIMS, prodává Skims, 2 750 Kč
1 / 12
Šaty na ramínka, SKIMS, prodává Skims, 2 750 Kč     
Foto: Skims