Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Přehlídky

Bella Hadid se po dvou letech vrátila na přehlídková mola

Héloïse Salessy26. 9. 2024
Múza nejnovější kampaně, modelka, která byla několik hodin předtím vidět v ulicích Paříže, se včera večer prošla po molu pro značku Saint Laurent.
Bella Hadid, Kolekce jaro - léto 2025, SAINT LAURENT
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Bella Hadid, Kolekce jaro - léto 2025, SAINT LAURENT

Spekulace o možném návratu Belly Hadid na mola se potvrdily

Topmodelka Bella Hadid se velkolepě vrátila na přehlídce Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Tvář kampaně podzim – zima 2024/2025 měla na sobě pro přehlídku jaro - léto 2025 rozhodně velmi typický outfit Saint Laurent: dokonale padnoucí kalhotový kostým, bílou košili, kravatu a brýle. Elegance, minimalismus. To nejlepší, co Saint Laurent nabízí a co Bella Hadid v posledních veřejných vystoupeních ztělesňuje více než kdy jindy. Po dvouleté pauze (naposledy jsme ji viděli na přehlídkách jaro – léto 2023 pro Miu Miu a Stellu McCartney), kdy vynechala všechny fashion weeky a přehlídky, se vrátila ve velkém stylu.  

Bella Hadid, múza Saint Laurent, se prošla po molu v Paříži

Chvíli se modelka stranila pozornosti a uchýlila se do Texasu, kde strávila nějaký čas se svým přítelem, farmářem a kovbojem Adanem Banuelosem. Nedávno jsme ji mohli vidět při propagaci její vlastní značky parfémů Orebella nebo Kin Euphorics, což je její značka nápojů, kterou spoluvytvořila s Jen Batchelor. V květnu se Bella Hadid objevila v ulicích New Yorku v archivním kousku Yves Saint Laurent z kolekce haute couture jaro – léto 1999.
Modelka, která miluje vintage oblečení, využila této pařížské akce k návštěvě jednoho ze svých oblíbených vintage obchodů. Chystá se po tomto comebacku během pařížského týdne módy předvést i další kolekce pro jiné značky? Odpověď se dozvíme v následujících dnech.
Kolekce jaro - léto 2025, SAINT LAURENT
1 / 10
Kolekce jaro - léto 2025, SAINT LAURENT
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Článek vyšel v originále na vogue.fr.