Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Sneakers

Kaia Gerber se prohání v těch nejžádanějších letních teniskách

Alexandre Marain16. 7. 2024
Teniskománie nezná hranic, což každý týden dokazuje další celebrita, která se vytasí s novým, ještě exkluzivnějším párem. Nejčerstvějším důkazem je Kaia Gerber, která byla spatřena, jak se prochází v teniskách vzniklých z kolaborace Nike a hvězdy pánské módy Bode.
Kaia Gerber v New Yorku, 15. července 2024
Foto: Gotham/GC Images
Kaia Gerber v New Yorku, 15. července 2024

Kaia Gerber sází na tenisky Bode x Nike Astro Grabber

Jméno? Nike x Bode Astro Grabber. Kaia Gerber se v nich poprvé ukázala už v dubnu při uvedení kolekce na trh, ale i v letních měsících je věrná tomuto páru. K teniskám zvolila sportovní outfit, skládající se z obyčejného černého tílka a tmavě modrých tepláků. Stejný pár tenisek obul i herec Jeremy Allen White, a to na výletě s rodinou v Los Angeles.
Modely Astro Grabber patří mezi nejslavnější tenisky Nike. Poprvé spatřily světlo světa v roce 1972 a pro zakladatelku Bode se staly jasnou volbou, když jí Nike nabídla spolupráci. Emily Adams Bode se ponořila do archivu a setkala se s několika klíčovými osobnostmi včetně prvního zaměstnance značky Jeffa Johnsona, který jí popsal, jak ho Astro Grabber okouzlily hned na první pohled, když se objevily na jeho stole. I když je dnes obtížné sehnat Nike x Bode Astro Grabber, jejich popularita mezi fanoušky tenisek neustále roste. 
Tenisky Nike x Bode Astro Grabber, NIKE, prodává Farfetch, 679 €
1 / 3
Tenisky Nike x Bode Astro Grabber, NIKE, prodává Farfetch, 679 €
Foto: Nike
Článek vyšel v originále na vogue.fr.