Trendy

Kde vzít dokonalý oversized off duty look? Udělejte si exkurzi do partnerovy skříně!

V podobných outfitech korzují po ulicích hlavně modelky. Přestože jde o looky, které možná nesklidí úspěch u všech, jsou za všech okolností cool a pohodlné. Minimálně se je tedy vyplatí zkusit. 
Foto: Instagram @hoskelsa
Někdy si až příliš lámeme hlavu, jak vylepšit své outfity, ale je to snadnější, než si myslíme. Zvlášť když vás drtí pocit, že už nemáte co na sebe... Stačí se ale podívat do skříně svého přítele (nebo táty či bratra) a sáhnout po jednom nebo pár kouscích, které vytvoří „model off duty“ inspirovaný look. Pohodlí a styl v jednom!
A pokud cokoliv nenajdete, máme pár doporučení:

Jorts

Poslední měsíce vídáme jorts na každém kroku. Džínové, maskáčové nebo leopardí. Ty všechny kombinují šik vzhled a komfort. Navíc je můžete vzít k čemukoliv — ke kozačkám, balerínám, korzetu nebo třeba k saku.

Oversized sportovní tričko

Oversized sportovní tričko a kraťasy — tohle přináší ideální bezstarostný letní look, který vám nikdy nevyjde z módy. 

Košile

Hodí se na piknik s přáteli, na farmářské trhy nebo jako plážový cover-up. Vedle toho je košile skvělý způsob, jak přežít extrémní horko a ještě zůstat styloví!

Boxerky

Není to poprvé, ale ani naposledy, co budeme mluvit o boxerkách. Možná si myslíte, že jsou jen na domácí lenošení, ale pokud je správně zkombinujete, vykouzlí vám skvělý letní outfit.

Oversized bunda

I když je podzim ještě daleko, bunda nabízí ideální způsob, jak proměnit ten nejnudnější look v zábavný outfit. Na léto zvolte lehkou bundu, která vám zpříjemní večerní procházku po městě.