Trendy

Korálová a barevné bloky: Letní kombinace, které si každý všimne

Léto představuje ideální čas projevit odvahu v oblékání. Odstíny korálů v kombinaci s barevnými bloky jsou skvělým způsobem, jak začít.
Foto: Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2024, FENDI
Barevné bloky i odstíny korálové barvy jsou dlouholeté módní trendy. A když se dva trendy spojí, může vzniknout něco odvážného a neodolatelného. 
Používání barevných bloků v kombinaci s akcenty v korálové barvě bylo letos často k vidění na módních přehlídkách. Největší výskyt jsme zaznamenali na přehlídce Fendi jaro – léto 2024, kde se barevné bloky objevily téměř na každém modelu, často s výrazným korálovým akcentem. Podobné kombinace jsme viděli i na přehlídkách značek Louis Vuitton a Chanel
Korálová barva je univerzální. Skvěle ladí s různými barevnými paletami, což poskytuje nekonečné možnosti pro kreativitu v módě. Všimli jsme si, že často byla kombinována buď s různými odstíny oranžové, nebo s úplně odlišnými barvami, jako jsou hnědá, zelená a modrá.
Korálová barva je prostě zábavná, svěží a živá. Ve spojení s dalšími barvami evokuje letní atmosféru a dodává každému outfitu energii.