Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Právě jsme našli váš nový oblíbený svrchník

Anežka Lišková8. 9. 2024
Hnědá a semiš… Co víc si přát od bundy, pláště nebo saka pro podzimní sezonu? Tady jsou některé z našich nejoblíbenějších.
Autor: Instagram @ivanamentlova
Foto: Instagram @ivanamentlova
Myslím, že najít ten správný hnědý semišový svrchník bude vaše nejlepší rozhodnutí pro nadcházející podzim. Semiš a hnědá k sobě neodmyslitelně patří zejména na podzim, takže jejich kombinace z vás udělá nejstylovější ženu na ulici.
Tyhle hnědé semišové kousky jsou teď prostě všude! A když říkám všude, myslím tím opravdu všude! Vidíme je nejen na Instagramu, ale také v kolekcích podzim – zima 2024 na přehlídkách Miu Miu, Brandon Maxwell, Isabel Marant a Tommy Hilfiger. Když se dostaly až na tyto přehlídky, můžeme s jistotou říct, že jsou bezpečně schválené pro nadcházející sezonu.
Kolekce podzim - zima 2024/2025, MIU MIU
1 / 11
Kolekce podzim - zima 2024/2025, MIU MIU
Foto: Launchmetrics
Hnědý semišový svrchník je ideálním základním kouskem pro září a říjen. Pokud je teplý podzimní den, přehoďte jej přes dlouhé šaty. Když je chladněji, zkombinujte jej s pleteným svetrem, modrými džínami a výrazným páskem.
Nejlepší na tom je, že existuje tolik různých variant, ze kterých si můžete vybrat. Dlouhé se střihem trenčkotu, v podobě blazeru nebo zkrácené... možná i s třásněmi! Stoprocentně najdete perfektní plášť, sako nebo bundu, které odpovídají vaší osobnosti.
1 / 7
Foto: Instagram @emmaleger
Tady je několik tipů, z nichž se dá vybrat. Semiš může být možná dražší, ale naštěstí vypadá krásně i po letech nošení. Prohledejte šatník svých rodičů nebo prarodičů a možná ten pravý kousek pro sebe najdete tam.
Hnědý semišový kabát, RALPH LAUREN, prodává Ralph Lauren, 3499 €
1 / 10
Hnědý semišový kabát, RALPH LAUREN, prodává Ralph Lauren, 3499 €
Foto: Ralph Lauren