Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Svetr sezony! Tento kousek můžete nosit na mnoho způsobů

Anežka Lišková21. 10. 2024
Krátký kardigan je kousek, který by rozhodně neměl chybět ve vaší podzimní sbírce. Je totiž po všech stránkách dokonalý.
Autor: Instagram @keziacook
Foto: Instagram @keziacook
Svetrů a pleteninových svršků, ve kterých můžete udělat parádu (a které jsme viděli již na mnoha celebritách a přehlídkách), se momentálně nabízí spousta, avšak naším největším favoritem se stal kardigan. Proč?
Jde o jednu z nejšikovnějších přechodových pletenin, do kterých se vyplatí investovat, a to díky jejich univerzálnosti a vhodnosti ke každodennímu nošení. Bez ohledu na to, jaká teplota venku panuje, se dá vynést doslova kdykoliv a kamkoliv. Navíc báječně poslouží jak v sólo verzi, tak i pro vrstvení.
Jak ho tedy nosit? Nesáhnete vedle, pokud kardigan zkombinujete s jednoduchým bílým tričkem, které bude zpod svetříku vyčuhovat — přesně tak, jak má. Anebo kousek oblékněte prostě samostatně: buď kompletně zapnutý, či ho nechte částečně ledabyle rozepnutý. A bude se hodit samozřejmě i jako vrstva, která zahřeje.
1 / 9
Foto: Instagram @matildadjerf
Tak který zvolíte? Jednoduchý černý, co se hodí ke všemu, anebo model se zajímavými knoflíky, s potiskem, případně s nějakým logem? Je to jen na vás.
Svetřík na knoflíky, GUCCI, prodává FARFETCH, 1 235 €
1 / 12
Svetřík na knoflíky, GUCCI, prodává FARFETCH, 1 235 €     
Foto: Gucci