Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Zapomněli jste na své lacláče? Vytáhněte je, protože teď je budete nosit až do zimy

Anežka Lišková23. 8. 2024
Tohle není nový trend, ale rozhodně něco, co nikdy nevyjde z módy. Jděte si najít své lacláče... pravděpodobně už je máte někde vzadu ve svém šatníku.
Autor: Instagram @kendalljenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Když se mění roční období, oblékání může být trochu složitější. Některé dny vyjdete ven a je chladno, ale za pár hodin vás zase obtěžuje horko. Abyste se cítili pohodlně, obvykle si prostě obléknete džíny a tričko... Ale taky vás to už asi nudí jako mě, že? Možná jsme zapomněli na lacláče. Je to perfektní základní kousek, který můžete stylovat podle počasí.

Krátké lacláče

Krátké lacláče, buď šortky, nebo sukně, jsou perfektní pro teplejší dny. Tehdy pod ně můžete nosit krátké tričko, nebo ještě lépe bikiny! A když je chladněji, dají se zkombinovat s mikinou. Je to opravdu kousek, který si můžete přizpůsobit podle svého stylu a programu dne.
1 / 5
Foto: Instagram @emilisindlev
Minišaty, PRADA, prodává FARFETCH, 1 630 €
1 / 6
Minišaty, PRADA, prodává FARFETCH, 1 630 €
Foto: PRADA

Dlouhé lacláče

Delší lacláče jsou ideální, když se ochladí. Zdá se, že jsou jedním z oblíbených kousků Hailey Bieber během jejího těhotenství, už dvakrát zveřejnila fotku, kde je má na sobě. A Kendall Jenner coby milovnice koní často nosí lacláče, když tráví čas v přírodě. 
1 / 4
Foto: Instagram @hoskelsa
Dlouhé lacláče, LEVI’S, prodává FARFETCH, 167 €
1 / 6
Dlouhé lacláče, LEVI’S, prodává FARFETCH, 167 €
Foto: LEVI’S