Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Tyto trendy sukně jsou ideální volbou, co si právě teď obléct do kanceláře

Cindy Kerberová18. 8. 2024
Vzdušné, stylové a nepřehlédnutelné. Tyto sukně hravě zvládnou letní tropy a podzimní plískanice. 
Street style Paris Fashion Week
Foto: Launchmetrics
Street style Paris Fashion Week

Dlouhá plisovaná sukně vás převede s elegancí létem i podzimem 

Rozhodně není žádná náhoda, že se módní influecerky a celebrity, jejichž šatník se stal nekonečným zdrojem inspirace, co si ráno vzít na sebe, zamilovaly do dlouhých plisovaných sukní a nosí je v mnoha barvách a nejrůznějších kombinacích. Navzdory všem rychle se střídajícím módním mikrotrendům se skládané sukně drží vysoko na žebříčku popularity a řadí se mezi klasiku, kterou nepřekvapí ani quiet luxury, ani mob wife, ani nic mezi těmito dvěma protipóly.
Street style Milano Fashion Week
1 / 17
Street style Milano Fashion Week
Foto: Launchmetrics
Tyto elegantní sukně s efektním plisováním vás provedou jak letním vedry, tak podzimními plískanicemi, a proto je jasné, že investice právě do tohoto oblečení se na rozdíl od spousty jiných vyplatí. Neutrální barvy jako černá, bílá, béžová, šedá a tmavěmodrá najdou snadno uplatnění v rámci jakéhokoliv stylingu, ovšem byla by škoda vyhnout se zářivým odstínům žluté, tyrkysové, zelené nebo vzorovaným variantám. V kolekcích módních značek na jaro – léto 2024 i podzim – zima 2024/2025 najdete velké množství vzorů, materiálů a délek od midi po maxi volně padajících na nárty.
Ať už s klasickou bílou košilí, tílkem a sakem, nebo s modrou džínovou košilí či lehkým kašmírovým svetrem, plisovaná sukně poskytuje spoustu inspirace a možností, jak ji nosit v létě na party nebo na podzim do práce. 
Černá plisovaná sukně, DIOR, prodává Dior, 65 000 Kč
1 / 10
Černá plisovaná sukně, DIOR, prodává Dior, 65 000 Kč     
Foto: Dior