Trendy

Vkročte do léta s želé sandály

Sandály na klínku s rybářským designem z průhledného a třpytivého PVC mě uchvátily už před deseti lety. Jedny jsem si koupila v American Apparel, ale nenapadlo mě, že kombinace plastu a kalifornského vedra povede k brutálním puchýřům. Co mě přimělo změnit názor na želé boty?
Foto: Courtesy of The Row
Sandály, kterým jsem tehdy neodolala, byly nepohodlné a já k nim neuměla ani vymyslet stylový outfit. Není divu, že jsem je schovala hluboko do skříně, kde leží dodnes. Svůj názor na umělohmotné boty jsem ale musela přehodnotit poté, co značka The Row založená Ashley a Mary-Kate Olsen předvedla během pařížské přehlídky pre-fall 2024 želé balerínky. Už teď jsou na wishlistu mnoha módních editorek a já se ptám: Představují právě ony poslední fází letošního šílenství odstartovaného síťovanými balerínami?
Funky sandály s plochou podrážkou jsou decentnější alternativou k robustním sandálům z PVC, které jsem před lety uložila ve skříni. Průhledné a světle růžové balerínky od The Row si zamilují i ti, kteří dávají přednost minimalistické módě. Kdo se nebojí výrazných doplňků, může zvolit třešňově červené nebo elektricky modré. Není pochyb o tom, že želé boty budou v létě všude. Své místo si už našly i v šatníku Taylor Swift, Blake Lively nebo Jennifer Lawrence.
Foto: Courtesy of The Row
Celebrity dokazují, že způsobů, jak je kombinovat, je nespočet. Osmdesátkový vzhled rybářských želé sandálů si oblíbila Taylor Swift. Růžové boty zkombinovala s jednoduchým a nadčasovým bílým tílkem a džínami. Blake Lively si už v roce 2021 oblékla hnědé želé boty k letním šatům a Jennifer Lawrence ty svoje v roce 2022 zkombinovala s tričkem a džínami. Lawrence si navíc oblíbila síťované balerínky Alaïa, takže je jen otázkou času, kdy dá šanci i želé balerínkám The Row.
Článek vyšel v originále na www.vogue.com.