Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Nenápadné, ale efektní: Čelenky jsou pořád cool

Jana Patočková26. 8. 2024
Na moodboardu letošního léta se rozhodně hodně vysoko držely šátky, a mohlo by se tím pádem zdát, že tolik oblíbeným čelenkám odzvonilo. Opak je pravdou – čelenky rozhodně svůj status doplňku, který z módy jen tak nevyjde, pořád drží. Dáme vám tip na to, z jakých se letos vyplatí vybírat. Jejich čas totiž právě přichází!
Kolekce jaro - léto 2024, CHANEL
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2024, CHANEL
Jednoduchý kroužek, stužka nebo naopak bohatá koruna plná stylizovaných květin či mašlí. To jsou aktuálně ty nejvíc hot čelenky a styly, které se vyplatí sledovat, pokud přemýšlíte, že byste rádi korunovali svůj outfit právě tímto doplňkem. Pro ty, kdo milují minimalismus, je tu také něco extra: Čelenky inspirované zubatými kroužky z devadesátých let, které dokážou vlasy přísně stáhnout dozadu, držet je na místě a zároveň se prozradit nenápadnými zoubky podél obvodu hlavy. Právě tyto spirálky na molo pro léto 2024 přinesla značka Givenchy
Kolekce jaro - léto 2024, VERSACE
1 / 11
Kolekce jaro - léto 2024, VERSACE
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Letos je nabídka čelenek obzvláště pestrá: s vintage aurou, opulentními květinami nebo mašlemi, třpytivé i minimalistické. S pomalu přicházejícím podzimem představuje sázku na jistotu rozhodně černá čelenka v sametu – s mašlí nebo květinovým dekorem tak, jak ji prezentuje Chanel nebo Jennifer Behr. A na koktejlovou party jistě využijete také klasické modely s kamínky nebo jednoduchý kroužek v retro stylu ve výrazné pastelové růžové nebo modré od Versace. 
Čelenka 4G Emblem Show, GIVENCHY, prodává Cettire, 155,18 €
1 / 6
Čelenka 4G Emblem Show, GIVENCHY, prodává Cettire, 155,18 €      
Foto: Givenchy