Trendy

Od trendy žabek po boho sukně – tohle jsou naše nejoblíbenější novinky

Nakupování online může být často dost nepřehledná záležitost. Jak poznat, do čeho se vyplatí investovat čas a peníze? Naše redakce vám ráda poradí – tentokrát s letními novinkami.
Foto: Claudio Lavenia/Getty Images
Erika Boldrin
Ve Vogue týmu máme bohaté zkušenosti s nakupováním, a to od lovení pokladů na bleších trzích přes hledání vintage skvostů v buticích po procházení online obchodů. Jedno je jisté: Dokážeme pro vás najít tu nejelegantnější jehlu v kupce sena. Jaro je v plném proudu, léto nezadržitelně klepe na dveře a doplňování sezonního šatníku vrcholí. Je tedy nejvyšší čas mrknout se na to, co by vám rozhodně nemělo chybět. Ať už jde o nové módní hrdiny v podobě motorkářských bot, pohodlných kardiganů a košilových šatů, nebo o nové brandy, které by letos vaší pozornosti rozhodně neměly ujít. Níže najdete náš aktuální nákupní seznam.
Bylo by skvělé sáhnout rovnou po letních šatech, ale počasí je pořád dost nepředvídatelné. Pojďme se proto podívat na univerzální přechodové kousky, jako jsou lehké mikiny, které se skvěle hodí k dlouhým šortkám, což je must-have letoška. Džínová sukně Mango s roztřepenými lemy se do počasí plného překvapení také hodí perfektně. Navíc má ten správný Y2K vibe.
Model kabelky Loewe Squeeze si můžete aktuálně pořídit také v elegantní krémové barvě a rozhodně se stane vaším oblíbencem. Zařadit byste měli také něco z preppy šatníku – náš tip jsou pohodlné mikiny, které se skvěle hodí na letní večery.
Vaší pozornosti by aktuálně také nemělo ujít množství zajímavých kolaborativních kolekcí. Pro ty, kdo si libují ve sportovní módě, je tu kolekce Aries X Umbro a sběratele tenisek potěší Issey Miyake. Ten spojil síly s New Balance a společně se postarali o minimalistický teniskový drop. Pozor, jde o limitku, takže se vyplatí si pospíšit. 
 
Text vyšel v originální verzi na Vogue.co.uk.