Trendy

Top 12 letních nude sandálků, které božsky prodlouží nohy a zvýrazní opálení

Kdybyste si měli přát jedinou letní módní věc, ať je to alespoň jeden pár nude sandálků. Tělová barva nabízí mnoho výhod: skvěle se kombinuje s dalšími odstíny, ale cool vypadá také v monochromatických fitech. Pojďte se do takových bot s námi obout. Inspirace nejstylovějšími sandálky pro letošní prázdniny je tady. 
Foto: Launchmetrics
Street style Milan Fashion Week

Hit, ve kterém můžete zvednout kotvy nebo jen tak zářit v běžných dnech

Jedním z šik a minimalistických trendů letošního léta jsou nude sandály v barevné škále, která se pohybuje od pískově béžové po tmavě pudrovou. A proč je nutně potřebujete (stejně jako my)? Dokážou totiž opticky prodloužit postavu, protože luxusně splynou s nohou, a ještě umocnit nachytaný bronz.
Foto: Launchmetrics
Street style Paris Fashion Week
Vyplatí se mít je v botníku i pro jejich všestrannost: hodí se k šortkám nebo bermudám, ale třeba i ke košilovým šatům. A pokud se chystáte k moři, tak sandálky klidně nazujte k plavkám a pareu. 
Foto: Launchmetrics
Street style New York Fashion Week

Nude sandály z přehlídek 

Trendy inspirace z letošních přehlídek pro jaro a léto velí kombinovat nude sandály s kousky v neutrálních barvách, jakými jsou nejrůznější odstíny béžové, pudrové, tělové či krémové, které s barvou vašich sandálků splynou jako chameleon. Acne Studios takové sandály párují s dlouhými body-con šaty ideálními na neokázalou večerní party, zatímco Michael Kors dokazuje, že i na běžné denní nošení lze kombinaci tón v tónu parádně využít.
Foto: Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2024, ACNE STUDIOS
Jaké styly jsou letos nejvíce in, a tím pádem by vám rozhodně neměly chybět v botníku? Vybírejte následující: ty od elegantních s vysokým až ultravysokým podpatkem až po extra flat modely antické inspirace. Pojďte si s námi vybrat z 12 trendy tělových sandálků, které o prázdninách dobrovolně z nohou nesundáte.
Foto: Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2024, MICHAEL KORS

Podpatky až do nebe

Vysoké a ultravysoké sandálky se hodí ideálně na večer a na speciální příležitosti. Nude bota s podpatkem, ze kterého budete mít až závrať, se báječně snoubí s dlouhými maxi sukněmi nebo saténovými šaty à la spodní prádlo. Anebo je nakombinujte s dlouhými širokými kalhotami, jako jsou nejrůznější variace na palazzo pants. Začněme jednoduchými koženými slingback sandály Aquazzura, které zdobí lakovaný finiš a praktický pásek, který nohu pohodlně obejme a podrží v oblasti paty, čímž zabrání vyklouznutí chodidla. Sandále Portofino italské značky Gianvito Rossi v klasickém semišovém provedení a s páskem kolem kotníku jsou nadčasové s dotekem elegance v podání přezky na kotníku. Pokud za všech okolností dáváte přednost propracovanému designu, sáhněte po ikonickém páru od Jimmy Choo s lakovaným finišem, překřížením a zlatým detailem na přezce. Všechny vaše cool letní outfity skvěle doladí subtilní páskové sandálky od Studio Amelia, u kterých je nápadná tkanička kolem kotníku.

Pro extra pohodlí

Jestli však hledáte pohodlný pár, který vynosíte nejen do práce, ale můžete v něm vykročit i na slavnostnější příležitosti, zvolte boty na drobných kitten heels nebo obuv s menším hranatým podpatkem. Velmi cool jsou sandálky Mango s řešením ve stylu žabek, případně vás osloví model od Aeyde se středně vysokým podpatkem. Gianvito Rossi nabízí model „geometrického“ řešení: pásky zde tvoří efektní mřížku, která nohu pohodlně obejme. Trendy kitten heels najdete v nabídce Senso: z měkké kůže a s organicky propletenou tkaničkou. I ta umí poskytnout noze nečekanou a vítanou oporu.

Sice při zemi, ale zatraceně stylově

Nude sandály ve stylu pantoflí představují nejlepší volbu na procházky městem i cesty do kanceláře. Ať už zvolíte jednoduché pantoflíčky, zdobnější modely, nebo páskové sandály v retro stylu, vedle nešlápnete. Pantofle typu slides z H&M z imitace kůže a s trendy hranatou špičkou jsou perfektní pro jakýkoliv letní den. Naprosto ikonickým modelem  jsou ovšem sandály od Saint Laurent s rafinovaným propletením „light cage“. Páskové sandálky Amanu zdobí elegantně minimalistický design s pohodlnou koženou tkaničkou na zavázání kolem nohy. A v našem výběru nemůže chybět ani hitovka v podobě retro páskových sandálů od Gabriely Hearst — je z měkké kůže a s přezkou na boku!
Článek vyšel v originále na vogue.it