Trendy

Bikiny trendy na léto 2024, které by vám neměly uniknout

Pokud si nějaká část našich šatníků zaslouží trochu zábavy, je to určitě kategorie plavek a bikin. Cestování je před námi, což znamená, že je čas začít rezervovat lety a balit si dokonalé plavky pro každou destinaci. Vykrojené plavky, nařasené nebo i květované bikiny... Možnosti jsou nekonečné.
Foto: Morelli Brothers for Vogue CS
Irina Shayk for Vogue CS
Jaké jsou trendy v bikinách pro léto 2024? Loni byly k vidění na každé pláži mikrobikiny a jednodílné kousky ve stylu 80. let. Teď vám nabízíme pohled na bikiny, na které sázíme před příchodem letních prázdnin. Vybrali jsme pro vás nařasené modely, které vypadají krásně na každém typu postavy, i plavky s průstřihy a leopardím potiskem, který právě teď vtrhl do celého našeho šatníku, a taky vše mezi tím.

Jaké jsou momentálně trendy bikiny?

Logomania! 

Záplava log prozrazuje, že vliv přelomu milénia na módu je pořád přítomný a trenduje patrně v reakci na tichý luxus, který všechna loga odmítá. Kdo logomanii nosí? Určitě Emily Ratajkowski.

Zlaté bikiny 

Minimalistické jsou out. Léto 2024 oslavuje barvy, a zejména metalické odstíny. Minulý rok sestry Kardashian-Jennerovy udělaly velký módní převrat tím, že na Instagramu sdílely sérii svých fotek ve stříbrných mikrobikinách. Jejich snímky úplně stačily, aby odstartovaly další plavkový trend! Tohle léto sáhneme spíše po zlatých odstínech, které jsou jemnější a vypadají nádherně na opálené pokožce.

Pruhované bikiny 

Pruhy, které jsme viděli na přehlídce značky Casablanca na jaro – léto 2024, stále rostou na popularitě a okupují naše šuplíky s plavkami. Jde o dokonalý trend, který se stále vrací.

Leopardí bikiny 

Není možné se vyhnout leopardímu trendu, protože ten v posledních měsících získal svůj pevný módní kredit. Ať už se rozhodnete pro jednodílné plavky, nebo pro bikiny, náš výběr je důkazem, že leopardí vzor nemusí být vulgární.

Vykrojené plavky 

Objevily se vloni a stejně jako vykrojené šaty jsou asymetrické plavky opět jedním z hlavních trendů léta 2024. Minimalistická silueta jednobarevných plavek s průstřihy má ty nejlepší předpoklady stát se ústředním sexy kouskem nadcházejících prázdnin.

Batikované bikiny 

Batika se obvykle nosí na hippie tričkách, teď se s ní dá ale vyrazit i na pláž.

Květované bikiny

Květované bikiny jsou už dlouho letní stálicí a nadále vedou naše módní wishlisty. Osvěžující a veselý trend si adoptujte, pokud se chcete pokaždé rozhodnout správně.

Nařasené plavky 

Tohle je asi nejlichotivější plavkový trend současnosti: Nabírané plavky, jak je nosí Else Hosk a Tiffany Hsu, se stále prosazují díky dobře umístěnému řasení, které jemně zvýrazňuje tělo.

Bikiny s kosticemi 

Přiznané kostice, lehce vroubkované materiály a neutrální barevná paleta jsou vysloveně v souladu s trendem tichého luxusu.
Článek vyšel v originále na vogue.fr