Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Horoskopy

Tahle znamení zvěrokruhu budou v období Vah nejšťastnější

Snehaa Khanna Sahgal27. 9. 2024
Období Panny a perfekcionistický vibe tohoto znamení je za námi. Vstupujeme do období Vah, které nás poctí klidnou a uvolněnou energii. Pokud najdete mezi nejšťastnějšími znameními to svoje, máte tento měsíc vyhráno.
Autor: Dan Beleiu for Vogue CS
Foto: Dan Beleiu for Vogue CS
Startuje období Vah, které vnese do života rovnováhu a harmonii. Svět se najednou bude jevit ve zcela novém světle. Konflikt nahradí rovnováha. Čistou logiku zase zmírní srdečné kontakty a honbu za dokonalostí převáží dlouhodobý pohled na to, co je důležité a udržitelné. Pokud na takovou notu přistoupíte, začne se stírat hranice mezi „ty“ a „já“ a vznikne spojení „my jako tým“. Období Vah přináší čerstvý vzduch a klidnou energii, kdy budete mít nutkání vše si důkladně promýšlet. V případě důležitých rozhodnutích neváhejte. 
Patří zrovna vaše znamení zvěrokruhu k 8 nejšťastnějším v období Vah? Odpověď najdete níže.

Panna

Tohle období je ideální k tomu, abyste se podívali na věci z nadhledu. Ačkoli jste ochotni fungovat jako součást týmu, nezapomeňte si zároveň držet své vlastní tempo. Trvalou spokojenost si navodíte, když nebudete zanedbávat péči o sebe sama. Zapomeňte na minulost, důležité jsou přítomné výzvy!

Štír

Učiníte velký životní skok. K němu ale budete potřebovat emocionální a duševní podporu. Potřebnou morální vzpruhu vám může poskytnout i restart vztahu nebo partnerství. Náročná fáze končí a vám se otevírá spousta možností. Nezapomínejte ale na staré přátele, oslavte s nimi svá nová vítězství. Mějte také na paměti, že když náhodou padnete na zem, zaručeně vás zvednou. Najděte si pro ně proto vždycky čas, i když budete mít plné ruce práce s odškrtáváním položek ze svého wishlistu.

Rak

Je pochopitelné, že vás pronásledují obavy ohledně vaší minulosti. Rychle ale pominou, pokud se rozhodnete nejen vidět světlo na konci tunelu, ale také k němu jít. K životu, po kterém dlouho toužíte, vás přivede týmová práce, partnerství a pevné vztahy. Okolo vás se přece toho tolik děje! Buďte ochotni brát věci tak, jak přicházejí. Je to totiž mnohem lepší, než jste si vůbec představovali. 

Ryby

Doléhá na vás pocit, že všechno kolem vás letí zběsilým tempem? To vám jen vesmír vysílá signál, že je čas učinit důležitý krok: staňte se vůdcem a ukažte sobě i ostatním tu správnou cestu. Vaše váhání pramení z vašich obav. Překážky neexistují, jsou to jen iluze. I když ustoupíte o krok zpět, objevíte únikovou chodbu, která vás brzy vyvede správným směrem. Tahle mezifáze je jen dočasná. 

Býk

Vaše dětské strachy patří pouze na jedno místo: do minulosti! Člověk, na kterého se každý den díváte v zrcadle, je nyní schopen překonat výzvy, kterých se kdysi obával. Věřte sami sobě. Všechny události, které vám život servíruje, jsou pro vaše dobro. A pamatujte: ještě jste se nedostali tak daleko, jak byste mohli. Můžete dojít dál, než si myslíte. 

Váhy

Zklidněte se a zaměřte se na vše, co ve vašem životě obstálo ve zkoušce času. Naskýtá se vám slibná příležitost, přijměte ji. A dejte si záležet. Nezapomeňte ale zůstat při zemi. Vynechte ze své mysli všechna možná „kdyby“ a zvolte nejlepší řešení. Leží přímo před vámi. I když se rozhodnete zpomalit, výsledek bude stát za to!

Blíženci

Můžete začít marnit čas, ale teprve až uděláte, co je třeba. Tvrdě jste pracovali, abyste se dostali tam, kde nyní jste. Pusťte se do práce, která s tím souvisí. Může vás to dostat na nová, nepředvídatelná místa, kde je šance stvořit něco smysluplnějšího pro život. Chopte se toho, co vás táhne za srdce. Věřte si a dosáhnete výšin. 

Lev

Ve středu 2. října zbystřete: nastane prstencové zatmění Slunce. Budete zaplaveni novými podněty. Stagnaci nahradí pohyb, lítost zase štědrost a požehnání. Moc si však neodpočinete — očekávejte příval nápadů, činů a vizí. Nezapomínejte vše udržovat v rovnováze (týká se to čehokoliv, co konáte).
Článek vyšel v originále na  www.vogue.in