Summer Vibes

Styl na palubě: šatník na dovolenou podle Kendall a Kylie Jenner

Slavné sestry Jennerovy z klanu Kardashian se vydaly na Mallorku a samozřejmě se s fanoušky podělily o fotky z plavby po Středozemním moři. Pokud se chystáte na dovolenou a balíte kufry, jejich letní šatník vám může posloužit jako skvělá inspirace.
Foto: Instagram @kyliejenner, Instagram @kendalljenner
Kylie Jenner a Kedall Jenner
Kylie a Kendall Jenner v posledních letech dobyly svět módy a svými stylovými outfity inspirují miliony fanoušků na sociálních sítích. Jejich styl se neustále vyvíjí a mění, ale jedno je jisté: vždy je sebevědomý a nepřehlédnutelný. 
Kylie pro svou dovolenou zvolila minimalistický šatník z monochromatických kousků, které se dají snadno kombinovat. Například nadčasové černé mini šaty ozvláštnila výraznějšími šperky. Takto vytvořený outfit je ideální jak na večerní procházku po pláži, tak i na romantickou večeři. Ve dne si pak oblékla bílou minisukni s jednoduchým topem. Hlavní roli v tomto outfitu hrály doplňky: slaměný klobouk a hned dvoje zlaté hodinky.
Kendall se nebojí experimentovat a s oblibou volí i odvážnější kousky. Pro pozorování západu slunce na lodi si vybrala průhledné maxišaty v levandulové barvě. Místo slaměného klobouku pak přes den zvolila šátek a brýle, čímž dodala svému outfitu nádech hollywoodské hvězdy. V běžných dnech, mimo opalování a soukromí lodi, dává Kendal přednost elegantnějším modelům. Oblíbila si například dlouhé bílé maxišaty z hedvábí s černými detaily, které vyzařují nadčasovou eleganci.
Vytvořte si šatník podle outfitu slavných sester a buďte hvězdou pláže i promenády.
Foto: Instagram @kyliejenner
Kylie Jenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Kendall Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner
Kylie Jenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Kendall Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner
Kylie Jenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Kendall Jenner