Trendy

11 hot peněženek, které si nesmíte nechat ujít v letních slevách

Sezonní výprodeje jsou v plném proudu. Využijte tuhle skvělou příležitost ulovit svoji vysněnou peněženku nebo luxusní pouzdro na karty.  
Foto: Edward Berthelot/Getty Images
Julia Comil
Je to tady, slevy udeřily v plné síle! Právě teď nastává nejlepší doba na všechny must-haves, které se na vašich wishlistech nakupily. Jasně, můžete jít do těch trošku nepraktických sandálků, které však udělají hodně parády na večírcích, super lehkých šatiček k moři nebo nějakého trička s potiskem. Ale zkuste tentokrát zacílit hlavně na základní kousky, které využijete denně po celý rok: třeba pár ikonických tenisek, pohodlné džíny, nový parfém nebo právě peněženku, která skvěle umocní vaši osobnost (i když bude sebenenápadější). Holdujete minimalismu a jste praktičtí? Pak vám bude stačit pidi model. Na druhou stranu velké peněženky můžou posloužit i jako menší kabelka. Pokud chcete vyjádřit lásku ke konkrétní značce, nabízí se sáhnout po peněženkách s logem, ale pokud váš styl definuje spíše tichý luxus, volte modely no logo.
Foto: Jeremy Moeller/Getty Images
Shawny Sander
Prostě a jednoduše: právě teď je ta chvíle, kdy investovat do kvalitního modelu. Sáhnout můžete po skutečně tradičních kožených modelech, anebo po excentričtějších verzích s výraznými detaily. V nabídce jsou také modely, které si můžete pohodlně připnout za pásek, nebo nosit jako elegantní clutch. Vlastně to není tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo, co říkáte? Naštěstí je tu tým Vogue, který za vás vybral ty nejlepší modely z aktuálních slev.     
Článek vyšel v originále na  vogue.it