Hudba

ADONXS spolu s IQOS představil zbrusu nový song

Ve své nejnovější skladbě Powered by IQOS s názvem Intergalactic Rodeo přináší zpěvák energii tanečního parketu, kterou osobně popisuje jako metaforu pro pohyb vpřed a progres. Skladba vznikla ve spolupráci s IQOS, který hostil návštěvníky festivalu Colours of Ostrava. 
Autor : Vladimír Šigut
Adam Pavlovčin, známý pod uměleckým jménem ADONXS, se stal jednou z hlavních hvězd festivalu a zazářil i jako VIP host v IQOS zóně. Tam zároveň představil svůj nový singl Powered by IQOS Intergalactic Rodeo. „Nálada skladby je neutuchající a stále v pohybu, mám ji spojenou s tanečním parketem. Představte si partu lidí, která se nekonečně baví, tancuje a ztrácí pojem o gravitaci. Je to metafora na jejich starosti. Rodeo je o pohybu vpřed a progresu,“ uvedl zpěvák, jehož novinkový singl vyjde oficiálně v srpnu.

Inspirativní vystoupení však předcházela pečlivá hlasová rozcvička. „Vokální rozcvička je pro mě důležitá, často si před vystoupeními dávám online rozcvičku se svou vokální koučkou. Důležitá je i mentální pohoda. Musím si dát zázvorový shot a mikrofon mi těsně před hraním drží jeden specifický člověk z kapely,“ prozradil Adam své předkoncertové rituály.

IQOS zóna během festivalu Colours of Ostrava nabízí dospělým návštěvníkům mnoho zábavy. Můžete se zde setkat se zajímavými hosty, užít si jejich unikátní vystoupení a prozkoumat svět bezdýmných alternativ. Nechybí ani spousta hudby a speciálních překvapení.