Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Vogue Daily

Akce, na které nemůžete chybět: Vogue CS a Fashion Arena představují exkluzivní Shopping Week

Natálie Debnárová26. 8. 2024
Módní událost, na níž se snoubí velké prostory s unikátními značkami. Místo, kde můžete objevit módní kousky za ceny více než příjemné. To vše pod dohledem módních expertů Vogue CS. Připravte se na týden plný exkluzivních nabídek, inspirativních módních trendů a nezapomenutelné atmosféry. Podzimní Shopping Week startuje od 16. a končí 22. září ve Fashion Areně. A my vám dáme hned několik důvodů, proč by vám tato akce neměla uniknout.
Autor: Fashion Arena
Foto: Fashion Arena
Jak už každý fashionista ví, vždy je lepší investovat do kvality než do kvantity. A proto se vyplatí sledovat událost, která vznikla ve spolupráci Vogue CS a Fashion Arena Prague Outlet. Během Shopping Weeku by Vogue CS budete moci nakupovat u prestižních značek, jako jsou Karl Lagerfeld, Pinko, Gant, Liu Jo, Calvin Klein, Sunglass Hut a Lacoste. Pro členy Fashion Clubu je navíc ve vybraných obchodech připravena exkluzivní nabídka – 10% sleva na první nákup. 
A  protože s Vogue CS vás vždy čeká něco navíc, tuto akci bude doprovázet jedinečná Vogue Gallery, která bude otevřena od pátku 20. do neděle 22. září. Profesionální stylisté vám v této speciální sekci představí výběr curated by Vogue – pečlivě vybrané módní kousky prémiových značek, do kterých se rozhodně vyplatí investovat. Nenechte si tuto příležitost ujít a přijďte do Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholech, která je s více než 200 módními značkami na ploše 25 000 m² jedním z největších outletových center v České republice.
1 / 5
Foto: Fashion Arena