Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Cestování

Oblíbené letní destinace modelek v létě 2024

Marie Léger31. 7. 2024
Naplánujte si prázdninovou cestu podle své oblíbené modelky.
Modelky permanentně cestují po světě, tak není divu, že nejžhavější aktuální hotspoty znají lépe než kdokoliv jiný. Ať už v obklopení nejkrásnějšími plážemi, anebo uprostřed přírody, zde najdete přehled jejich oblíbených destinací, které byste v létě 2024 neměli minout.

Lençóis objevila Gisele Bündchen

Obvykle pobývá v kostarické Santa Terese nebo v brazilském státě Bahia, ale letos v létě 2024 Gisele Bündchen  poprvé objevila Lençóis. Jedná se o národní park v Brazílii, který se nachází ve státě Maranhão a je známý zejména koupáním v lagunách podobných bazénům. „Vždy jsem snila o návštěvě Lençóis Maranhenses. Brazílie je tak krásná,“ rozplývala se modelka na svém Instagramu.
1 / 4
Foto: Instagram @gisele

Mexiko je tip Vittorie Ceretti

Na oslavu svých narozenin se vydala Vittoria Ceretti do Mexika. Konkrétně na pacifické pobřeží v Nauka, soukromé lokalitě, která čítá různé vily, jachtový klub, golfové hřiště... to vše za zvuku šumění oceánu.
1 / 4
Foto: Instagram @vittoria

Mallorca ve znamení Kendall Jenner

Kendall Jenner se se svou sestrou Kylie Jenner nadchly pro krásy ostrova Mallorca. Na palubě obrovské jachty si obě sestry užívaly potápění v tyrkysových zátokách a ochutnávaly nejlepší místní speciality. Západ slunce pozorovaly se sklenkou vína v ruce.
1 / 3
Foto: Instagram @kendalljenner

Monako jako tajný cíl Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski se usadila na francouzské Riviéře… a v jejím programu samozřejmě nechybělo sledování závodů F1 a dlouhé slunění na pláži.
1 / 2
Foto: Instagram @emrata

Na Ibize řádila Akon

Pro dovolenou s Monikou Majak a Assou Myriam Baradji si modelka Akon vybrala ostrov Ibiza. Trio zakotvilo v krásné vile a chvíle trávilo u bazénu, případně na soukromých plážích.
1 / 4
Foto: Instagram @akonchangkou

Kajmanské ostrovy si podmanila Kaia Gerber

Konkrétně se modelka ubytovala v hotelu Palm Heights. Tento pětihvězdičkový hotel přenáší své návštěvníky do barevné karibské atmosféry díky konceptu svých pokojů, které se otevírají do přírody. Své kouzlo má resort ale i díky nádherným plážím s bílými a žlutými lehátky.
1 / 3
Foto: Instagram @kaiagerber

Hamptons podle Taylor Hill

Poté, co se objevila na schodech festivalu v Cannes, se americká modelka vrátila do své rodné země, ale cestovat nepřestala. S příchodem letní sezony se totiž vydala do Hamptons, oblíbeného letoviska Newyorčanů.
1 / 3
Foto: Instagram @taylor_hill

Anglický venkov miluje Elsa Hosk

Elsa Hosk, která se také objevila na festivalu v Cannes a žije v Los Angeles, využila cestu do Evropy k tomu, aby si se svou rodinou dopřála několik dní dovolené. S partnerem a dcerou zamířila na anglický venkov.
1 / 4
Foto: Instagram @hoskelsa

Malajsie ve stylu Lily Moss

Na palubě ikonického Eastern & Oriental Expressu se zjevila Lily Moss. Během své cesty po jižní Asii se účastnila večírků ve stylu 20. let a měla příležitost prozkoumat divokou přírodu Malajsie.
1 / 3
Foto: Instagram @lilamoss
Článek vyšel v originále na vogue.fr