Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Advertorial

VOGUE mini: To nejlepší pro ty nejmenší a také pro jejich rodiče

24. 8. 2023
Kvalita, originalita a nadčasovost – je tu opět VOGUE mini, náš každoroční speciál toho nejlepšího pro budoucí velké osobnosti!

Cybex zajistí luxusní pohodlí

Prvotřídní kočárky Platinum vyjíždějí s novými pastelovými barvami. Multifunkční židlička Lemo roste spolu s vaší rodinou, za což sbírá prestižní ceny.
Cybex je synonymum pro výjimečné pohodlí s designem promyšleným do nejmenšího detailu. Vrcholnou ukázkou toho je řada Platinum.
Elektronický kočárek e-Priam se sám postará o houpání, takže pomůže dítě uklidnit a uspat. Elektromotory v kolech pomohou při stoupání do svahu a z jízdy po nerovném terénu udělají hladkou vyjížďku. Vyberete si podvozek v barvě Rosegold s korbičkou Peach Pink?
Vysoce kompaktní kočárek Coÿa je jako stvořený pro malé cestovatele, kteří se vydávají z jedné metropole do druhé. Svou velikostí je totiž po složení kompatibilní s příručními zavazadly do letadla. I u něj si můžete vybrat barvu podvozku Rosegold a korbičku Peach Pink. 
Moderní princezny si zamilují kočárek Mios z kolekce Simply Flowers. Je posetý trojrozměrnými květy a zvolit můžete mezi barvami Pale Blush, Nude Beige a Dream Grey.
Autosedačka Cloud T i-Size nabízí výbornou ergonomii a pohodlí. Díky inovativní technologii naklápění zajišťuje téměř rovnou polohu ve vozidle a kompletně sklopenou polohu venku. Zkuste ji v barvě Peach Pink (Plus).
A co doma po návratu z cest? Židlička Lemo z řady Cybex Gold je navržená tak, aby mohla růst společně s dítětem. Nabízí maximální komfort jak pro novorozené miminko či batole, tak i pro školáky, puberťáky, nebo dokonce dospělé. Není se co divit, že získala ocenění Red Dot.
Elektronický kočárek e-Priam, CYBEX, prodává Cybex, od 42 780 Kč
1 / 5
Elektronický kočárek e-Priam, CYBEX, prodává Cybex, od 42 780 Kč

Láskyplná péče a kvalita

Lidé rádi nakupují tam, kde se cítí dobře. Prodejny dm jsou kupříkladu vybavené herními prvky pro děti, aby si rodiče mohli v klidu nakoupit. A nabízejí také službu expresního vyzvednutí, která se hodí třeba v situaci, kdy chcete vycházku s kočárkem zkrátit na minimum. Tím to ale nekončí, jak zjistíte díky aplikaci Moje dm a věrnostnímu programu dm active beauty.
Na zoubky: Speciálně navržené kousátko pomáhá zklidnit citlivé dásně miminek v období prořezávání zoubků. Splňuje přísné bezpečnostní normy, je vyrobeno z kvalitního a bezpečného materiálu bez obsahu škodlivého bisfenolu A. Svým tvarem perfektně padne do dětských ručiček. Je vhodné pro děti od 4. měsíce. Dřevěné kousátko se silikonovými kroužky, BABYLOVE, prodává DM, 169 Kč
1 / 5
Na zoubky: Speciálně navržené kousátko pomáhá zklidnit citlivé dásně miminek v období prořezávání zoubků. Splňuje přísné bezpečnostní normy, je vyrobeno z kvalitního a bezpečného materiálu bez obsahu škodlivého bisfenolu A. Svým tvarem perfektně padne do dětských ručiček. Je vhodné pro děti od 4. měsíce. Dřevěné kousátko se silikonovými kroužky, BABYLOVE, prodává DM, 169 Kč

Pampers Premium Care zajistí děťátku nejhebčí pohodlí

Plenky s jedinečnou vrstvou DermaComfort skvěle odvádějí vlhkost a nečistoty z pokožky miminek a umožňují vzduchu volně proudit dovnitř plenky, čímž citlivou pokožku udržují hebkou a suchou.
Díky jedinečnému systému zabezpečení ve třech směrech plenky Pampers Premium Care rychle absorbují tekutinu a pomáhají předcházet protečení v pase nebo kolem nožiček. Nadýchané, ultra hebké materiály šetrně zabalí pokožku děťátka, takže jí poskytnou dokonalou ochranu a pohodlí.
Speciální je také tvar plenek. Jsou přizpůsobeny pupíku děťátka, takže jsou pohodlné, netlačí a perfektně padnou. Plenky jsou opatřeny indikátorem vlhkosti – změnou barvy vás upozorní, kdy je čas přebalit. Pampers Premium Care jsou dermatologicky testované, neobsahují žádný z 26 parfémů, které směrnice EU klasifikuje jako alergeny, a jsou tak osvědčenou jedničkou pro udržení zdravě vypadající a suché pokožky děťátek. Prodává Alza.cz.
PAMPERS Premium Care vel 1 (72 ks), PAMPERS, prodává Alza, 459 Kč
1 / 2
PAMPERS Premium Care vel 1 (72 ks), PAMPERS, prodává Alza, 459 Kč

Dětská postýlka, co roste a roste

Dánskou značku Oliver Furniture luxusního a hravého nábytku pro děti v tuzemsku zastupuje studio Viabel.
„Postýlka Mini+ se stala ikonou. Krásná, chytrá a hravá,“ říká Šárka Richtrová z pražského studia Viabel, které u nás značku exkluzivně zastupuje. „Postupně ji můžete proměňovat: z postýlky pro miminko s nebesy na malou postýlku, kterou následně můžete prodloužit na postel pro předškoláka. Nebo ji proměnit na polovysokou postel se schovávačkou či prostorem pro hraní. A pokud máte dvě děti a chcete chytře využít prostor, vytvoříte z ní palandu. Je prostě jedinečná a chic. Od narození do 9 let.“
Kvalitní dánský nábytek pro děti Oliver Furniture je k dispozici v kombinaci bílé barvy a dřevěného masivu. Má zaoblené rohy a elegantní, čisté linie. Potěší i detaily v podobě kožených úchytek nebo vyfrézovaných věšáčků. A podle skandinávské tradice je vytvořen tak, aby přetrval celé generace. „Sám výrobce na něj dává až pětiletou záruku. Což je u dětského nábytku neobvyklé. Ale určitě ví, proč to dělá,“ vysvětluje Šárka Richtrová.
Její studio Viabel se od roku 2005 specializuje právě na navrhování a zařizování dětských pokojů. Poradí vám při výběru nábytku a doplňků, v nabídce má i pečlivě vybranou kolekci tapet, koberců, svítidel nebo textilií.
Viabel – architekt pro děti, Klimentská 52, Praha 1, Viabel.cz
1 / 6

Beggs vykouzlí dětem úsměv na tváři

Kojenecká a batolecí mléka a doplňky stravy od značky vycházející z principů všímavého rodičovství.
Beggs vznikla jako značka pro šťastné děti a spokojené rodiče. Byla vytvořená českými a slovenskými rodiči, soustředí se na kojeneckou výživu a doplňky stravy. 
Beggs funguje i jako živý organismus. Neustále se vyvíjí a roste společně s dětmi i rodiči. Má své cíle a ambice, které se odvíjejí od její osobnosti.
Podstata a charakter značky Beggs vychází z principů mindful parenting neboli uvědomělého (všímavého) rodičovství. Základní ingrediencí, kterou vnáší do každé receptury je energie mindfulness rodičů.
Prémiová kvalita, funkčnost a udržitelnost produktů, které přináší, podporují aktivity rodičů a přitom jim umožňují v průběhu dne zpomalit a plně prožít přítomný okamžik s dítětem.
Všímavost přináší řadu dalších benefitů. Vychází z ní také výchovně-vzdělávací koncepce Montessori.
Beggs doplňky stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy, ani zdravého životního stylu.
Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána pouze na doporučení lékaře. Batolecí mléko má být jen součástí smíšené a vyvážené stravy. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.
Balanced hair & skin Complex (doplněk stravy s L­‑methioninem a biotinem, pro vlasy a pokožku, 90 kapslí), BEGGS, prodává Beggs, 399 Kč
1 / 7
Balanced hair & skin Complex (doplněk stravy s L­‑methioninem a biotinem, pro vlasy a pokožku, 90 kapslí), BEGGS, prodává Beggs, 399 Kč 

Bugaboo: Navrženo pro rodiče

Od počátku se značka Bugaboo specializuje na výrobu kočárků pro děti a navrhuje je tak, aby vyhovovaly rodičům. Proč? Vědí, že volba kočárku je důležitým krokem.
To znamená, že musí být vyroben z kvalitních materiálů, stavěn tak, aby vydržel každé dobrodružství a jeho ovládání musí být perfektní.
Vaše Bugaboo je vždy připraveno vyrazit. Tyto kočárky jsou doslova stvořené pro nepřekonatelně plynulou jízdu. Jsou vybaveny tou nejlepší sadou kol, jakou kdy rodiče mohli mít.
Bugaboo Fox 5: pro nejlepší jízdu na jakémkoliv terénu, s pokročilým odpružením, skládáním jednou rukou a vynikajícím komfortem. Bugaboo Fox 5, BUGABOO, prodává Bugaboo, 32 615 Kč
1 / 5
Bugaboo Fox 5: pro nejlepší jízdu na jakémkoliv terénu, s pokročilým odpružením, skládáním jednou rukou a vynikajícím komfortem. Bugaboo Fox 5, BUGABOO, prodává Bugaboo, 32 615 Kč

Čím jsou jedinečné plenky Muumi Baby

Uhlíkově neutrální eko plenky Muumi Baby dokážou splnit i ty nejnáročnější potřeby – jsou extrémně pružné, savé a perfektně drží i při zvýšeném pohybu, takže poskytují 100% ochranu proti protečení. Prodyšný materiál z čistých a měkkých rostlinných vláken udržuje pokožku děťátka suchou a zdravou během dne i celé noci.
Plenky jsou hypoalergenní, vyrobené z hebké celulózy pocházející z finských lesů s certifikací FSC. Ta je bělena pouze kyslíkem, a proto jsou plenky vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku.
Výroba Muumi Baby navíc neprodukuje žádný odpad. Jejich výrobní proces využívá pouze obnovitelné druhy energie, které neuvolňují žádné škodlivé emise. Vše tedy buď recyklují nebo přeměňují zpět na energii. Muumi Baby přemýšlí o věcech dlouhodobě a udržitelně, protože uživateli jejich produktů jsou ti nejmladší obyvatelé naší planety.
5 důvodů, proč vyzkoušet plenky Muumi Baby
  • Jsou vyrobeny 100% ve Finsku z lokálních surovin
  • Plenky jsou šetrné k pokožce a jsou 100% bez chlóru.
  • Vyrobeny jsou z hebké celulózy s certifikací FSC.
  • Nechybí ani indikátorem vlhkosti.
  • Plenky jsou bez parfemace a zbytečné chemie.
Muumi Baby 2 Newborn 3–6 kg (58 ks), eko pleny, MUUMI BABY, prodává Health Factory, 629 Kč
1 / 5
Muumi Baby 2 Newborn 3–6 kg (58 ks), eko pleny, MUUMI BABY, prodává Health Factory, 629 Kč

Crystal baby: Bridge the Gap

Pojem „rodina“ se postupem času měnil. To, co bývalo tradiční v domácnosti se dvěma rodiči a dětmi, dalo by se dnes přenést do nových konstelací. Jedna věc je však jasná: výchova dítěte je rozhodně prvořadá. A nová spolupráce mezi Joolz a Filling Pieces oslavuje tuto sílu komunity, a tedy „rodiny“ pod názvem: „Výchovou dítěte se zabývá celý tým“.
 Díky této myšlence vznikl limitovaný kočárek Joolz Geo³, který je kombinací toho nejlepšího ze dvou ikonických značek. Inspirací byla charakteristická univerzitní bunda Filling Pieces Varsity Jacket – se sportovními symboly komunikujícími sounáležitost a komunitu.
Značka Filling Pieces chce překlenout propast mezi streetwearem a high fashion módou. Značka se opírá o talentovaný tým designérů v Amsterdamu a výrobní závody po celé Evropě. Cílem je vyrábět luxusní produkty, které jsou odolné a současně vhodné pro každého. Leitmotivem značky na cestě změny je Bridge the Gap. To znamená, že rozdíly nás všechny spojují a rozmanitost je důvodem k oslavě. Více informací: www.fillingpieces.com
Kočárek Joolz Geo3 Mono, JOOLZ, prodává Crystalbaby, 33 900 Kč
1 / 6
Kočárek Joolz Geo3 Mono, JOOLZ, prodává Crystalbaby, 33 900 Kč