Celebrity

Co nosí Zendaya, když zrovna nepropaguje nový film, a vy byste měli taky

Zendaya v couture brnění od Muglera. Zendaya v tenisových šatech a s míčky na lodičkách. Zendaya ověšená diamanty s rozevlátou sukní z jemného hedvábí. To všechno si moc dobře pamatujeme. Jak ale vypadá hvězda, když právě nepracuje a nedělá chodící reklamu na tenisky, šperky, parfém, ani film? Je stejně stylová a navíc uvolněná, jak ukazují nejnovější fotky z Londýna.
Foto: Profimedia
Zendaya, Londýn 2024

Zendaya a její letní street style: Vintage kabelka a tílko

Po velmi dlouhé době můžeme vidět, jak vypadá Zendaya doopravdy. Stylista Law Roach si užívá zasloužené dovolené; byl to právě on, kdo se postaral o nezapomenutelné press turné k filmu Duna: Část druhá 2 a Rivalové (v originále The Challengers), dvojitý styling na Met Gala, ale taky Naomi Campbell v Cannes, kde oblékla vintage šaty z roku 1996, a plno další momentů, které se zapsaly zlatým písmem do módní historie. 
Je velmi osvěžující sledovat jednu z nejlépe oblékaných žen současnosti, jak si užívá běžný den v Londýně, kde chodí venčit psa do parku Richmond, na pizzu do místních podniků, anebo se toulá mezi stánky na víkendovém trhu v Notting Hill. Jako o víkendu. S blond vlasy staženými do nízkého culíku se Zendaya procházela ulicemi populární londýnské čtvrti oblečená do khaki kalhot od Studia Nicholson, které doplnila širokým hnědým páskem, balerínkami Bottega Veneta a kabelkou Louis Vuitton. Nejvýraznějším elementem však nebyly vrstvené řetízky, masivní prsten, ani červené nehty, ale zkrácené tílko značky Agolde.
Hladká tílka v bílé, černé a neutrálních odstínech patří mezi základy každého šatníku. Bez ohledu na to, jaký vyznáváte styl, jeden a víc takových kousků by ve vašem šatníku rozhodně neměl chybět. Od okázalých modelů plných lesku, třpytek a štrasu, který na scénu vloni přinesla (ano, hádáte správně... Zendaya), jsme zpátky u nadčasového minimalismu. Jednoduché tílko skvěle zapadne do stylu quiet luxury i old money, unosíte ho v rámci estetiky tenniscore a balletcore. Ideálně se dá vzít coby top ve stylu office sirens, summer rodeo, ale zapadne i do spousty dalších mikrotrendů definujících letošní léto. A co víc, tílko neodložíte ani na podzim — v kombinaci s kalhotovým kostýmem.
Kde právě teď koupíte nejlepší tílka do letního horka? Šest tipů od módní redakce Vogue.