Celebrity

Céline Dion nosí trendy sukně, které lichotí každé postavě

Maximální délky a světlé barvy určují kontury současných hvězdných sukní. Důkazem jsou i ty, které nosí Céline Dion.
Foto: MEGA/GC Images
Céline Dion v New Yorku

Dlouhá bílá sukně Céline Dion je must-have léta: elegantní, éterická, neformální

Céline Dion je zpět. Netrpělivě jsme očekávali den, kdy se kanadské zpěvačce konečně podaří překonat stiff-person syndrom (říká se mu také syndrom ztuhlého člověka), kterým trpí. Jde o vzácné autoimunitní onemocnění, kvůli němuž se musela stáhnout z hudební scény a zrušit řadu koncertů a vystoupení. Jak prozrazuje v intimním dokumentu s názvem I am Céline Dion, který byl 25. června uveden na Prime Video, bojuje oblíbená diva s obdivuhodným odhodláním o návrat na pódia.

Bílý outfit od Diora na premiéře dokumentárního filmu I am Céline Dion

Poté, co se v únoru nečekaně objevila na předávání cen Grammy a nechala se vyfotografovat na obálku květnového vydání francouzského Vogue 2024, se Céline Dion prošla společně se synem René-Charlesem po červeném koberci v newyorské Alice Tully Hall v Lincolnově centru na premiéře dokumentárního filmu, který zachycuje její život a nelehký boj s nemocí. Umělkyně při této příležitosti zvolila zcela bílý outfit od Diora, který se skládal ze saténové halenky s kočičí mašlí, dlouhé bílé hedvábné sukně a černého minipásku s krystaly.

Dlouhá bílá sukně Céline Dion od Gucci

Stejný styl si zpěvačka zopakovala 28. června na národní sportovní akci v Montréalu, kde si oblékla bílou košili s krátkým rukávem a dlouhou sukni s integrovaným páskem, tentokrát od značky Gucci.
Byl to inspirativní outfit, protože dlouhá bílá sukně, ať už z krepu, saténu, nebo džínoviny prodlužuje siluetu, hodí se ke každému stylu a je vhodná jak pro denní letní look, tak pro ty nejelegantnější a nejšikovnější večerní outfity. Při nošení v jednobarevném provedení je pak efekt zaručen.
Článek vyšel v originále na vogue.fr.