Sneakers

20 nejlepších bílých tenisek, které se hodí k jakémukoliv outfitu

Bílé tenisky představují perfektní obuv pro každou příležitost a každý outfit. Nosit je můžete na cvičení, s džínami a tričkem nebo klidně k šatům. Zde je 20 párů, které doporučujeme i pro nadcházející chladnější období.
Foto: Launchmetrics
Street style Paris Fashion Week 2024
Málokteré boty se mohou vyrovnat bílým teniskám. Není tedy divu, že tyto jednoduché modely volili často a rádi designéři pro svá závěrečné shows na přehlídkových molech, ale vidět jste je mohli často i na nohách supermodelek. Neexistuje totiž lepší volba pro neformální obuv.
Bílé tenisky jsou ovšem náročnější na údržbu než tmavší boty, takže jakmile narazíte na svůj dokonalý pár, řiďte se průvodcem od Vogue, který radí, jak se o ně správně starat. Ale i mírně opotřebované páry mají hravou přitažlivost, takže se nebojte lovit v nabídkách vintage obchodů nebo second handů.

Jak stylovat bílé tenisky?

Bílé tenisky platí za nestárnoucí klasiku, která vám nikdy nevyjde z módy. Přesto však existují siluety, které se na výsluní popularity střídají. V poslední době dominují retro styly, které vidíme na celebritách, ať už v kombinaci s volnými kalhotami, splývavými šaty, nebo ostrými obleky. 
V každém případě: krása bílých tenisek spočívá v tom, že se hodí téměř ke všemu. Níže jsme pro vás vybrali ty nejlepší bílé tenisky, které si můžete nyní pořídit, a obohatit tak jakýkoliv outfit, ke kterému tyto boty obujete.